Kirsten 70 år
11 050 kr
13 givere
Avsluttet

En tjeneste fra SpareBank 1

11 050 kr110 % av 10 000 kr

Kirsten 70 år

"Drømmen om en fremtid" er et utdanningsprosjekt for utsatte barn i den fattigste slummen i Bangkok. Prosjektet støtter driften av to barnehager i Klong Toey slummen i Bangkok.

Jeg fyller snart 70 år og mange har spurt hva jeg ønsker meg. Jeg vil gjerne gi en gave med mening til de som trenger det mest. Gjennom min søster og gode venner har jeg fått god kjenskap til arbeidet i slummen i Bangkok. Dette prosjektet blir fulgt opp  av Margrethe Reve Brandsæter som har bodd i Bangkok med familien i 4 år. Magda min søster har besøkt prosjektet og sett hvordan barn som magler alt har fått gnisten til å lære og klare seg i omgivelser som er blandt de tøffeste i verden. Noen mer menigsfylt er vanskelig å finne. "Drømmen om en fremtid" handler om å gi muligheter slik at også disse barna får en fremtid, slik vi og våre barn tar som selvsagt. Opprettet av
Identifisert med BankID
Pengene utbetales til

Orgnr. 940 325 501

Del innsamlingen
Facebook
E-post
Lenke
Instagram
Plakat
Bygg inn
Kirsten M Flatmo Hovind er ansvarlig for innholdet i denne innsamlingen og for at pengene går til angitt formål. Mistanke om brudd på våre vilkår? Rapporter den til oss.
Uuups! Du bruker en utdatert nettleser.

Med nettleseren du nå bruker vil spleis.no ikke kunne brukes skikkelig. Men fortvil ikke! Du har flere muligheter;

  1. Bytt til en annen nettleser, for eksempel Google Chrome
  2. Fortsett på mobiltelefonen, bare skriv inn adressen:
  3. Lukk denne boksen, og fortsett på eget ansvar

×