Hjelp oss å støtte Yoga and Sports for Refugees
45 190 kr
97 givere
Avsluttet

En tjeneste fra SpareBank 1

45 190 kr90 % av 50 000 kr

Hjelp oss å støtte Yoga and Sports for Refugees

Sammen håper jeg vi kan hjelpe YSFR, så de kan fortsette sitt fantastiske arbeid og gi verdighet og mening i en håpløs tilværelse. Hvis vi når målet, bidrar vi til 1 års husleie, næringsrik mat etter trening, vann- og sanitet og fotball- og basketutstyr.

OPPDATERING! Vi har nådd målet vårt om 40 000 kr! Det er noen dager igjen til vi skal lukke innsamlingen, så vi bestemte oss for å øke målet til 50 000, og håper at vi får samlet inn litt til. Som mange har sett på nyhetene, er situasjonen på Lesvos blitt mye vanskeligere i løpet av sensommeren, og det fantastiske arbeidet til Yoga and Sports trengs mer enn noensinne. 

TUSEN TAKK til alle som bidrar!

---

Moria flyktningleir på Lesvos har lenge vært beryktet for forholdene. Dette er et sted der flyktninger og migranter sitter i årevis i isocontainere og provisoriske telt og ser livet gå forbi, mens de håper det ikke blir problemer i matkøen i dag. 

I et nedslitt lagerlokale ikke langt unna, driver 28 år gamle Estelle Jean «Yoga and sports for refugees». Der kan folk fra flyktningleiren være med på idrett og gruppetreninger. Hun er selv trener, og rekrutterer trenere blant frivillige og flyktninger innen bryting, muay thai, kickboxing, boksing, parkour, crossfit, yoga, løping, svømming, bodybuilding, basket, fotball og alt annet hun finner trenere til. Deltakerne er i hovedsak unge gutter. På svømming og yoga er det også en god del jenter, mange sendt dit av legene i flyktningleiren, som hjelp til å mestre egne traumer. De beste holder høyt nivå, men alle som ønsker å trene er velkomne, og det er både barn i 10-12års-alderen og godt voksne.

Hjelp Estelle og hennes frivillige å gi fastlåste flyktninger mening og verdighet gjennom idrett. Hvis du gir mer enn 950 kr kan du også velge å få et signert fotografi av Hilde Honerud.

Hvis du vil vite mer om arbeidet jeg gjorde med YSFR, kan du lese intervju i Journalisten.

Hvis du gir over 950 kr, kan du få print av ett av disse tre bildene i print (str 20 x 25 cm, opplag 50):


Gi et valgfritt beløp

 1. Gi det du vil

  For deg som vil støtte oss med et valgfritt beløp

  Valgfritt beløp

  Ubegrenset antall

Velg en belønning

 1. Øvelser i norsk (bok - 2016)

  Bok av meg og Jon Honerud om tanker og forberedelser til å flytte til Norge. Hentes på Buskerud Kunstsenter, Drammen (kibkunst.no)

  250 kr

  5 har valgt denne95 stk. igjen
 2. Signert print av Hilde Honerud

  Print av nummerert og signert fotografi av Hilde Honerud. Velg ett av de tre bildene som ligger nederst i spleisen, størrelse 20x25 cm, opplag 50. Bildet må hentes på Buskerud Kunstsenter i Drammen, kibkunst.no

  950 kr

  16 har valgt denne134 stk. igjen
Opprettet av
Identifisert med BankID
Pengene utbetales til Hilde Hovland Honerud
Del innsamlingen
Facebook
E-post
Lenke
Instagram
Plakat
Bygg inn
Hilde Hovland Honerud er ansvarlig for innholdet i denne innsamlingen og for at pengene går til angitt formål. Mistanke om brudd på våre vilkår? Rapporter den til oss.

Se hva andre spleiser på 🙌

Tenker du på å lage en spleis til noe du brenner for? Vi har samlet et knippe inspirerende spleiser under!

Se spleiser vi digger
Se flere spleiser vi digger
Uuups! Du bruker en utdatert nettleser.

Med nettleseren du nå bruker vil spleis.no ikke kunne brukes skikkelig. Men fortvil ikke! Du har flere muligheter;

 1. Bytt til en annen nettleser, for eksempel Google Chrome
 2. Fortsett på mobiltelefonen, bare skriv inn adressen:
 3. Lukk denne boksen, og fortsett på eget ansvar

×