LukkVi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen. Les mer om personvern på Spleis eller finn lenken igjen i bunnen av siden.
Prosjektbilde for Sykkelbane på Skodje

Sykkelbane på Skodje

Vi samler inn penger for å få til et aktivitetstilbud for barn og unge i Skodje kommune. Vi ønsker å bygge en pumptrack (kulebane med svinger og hopp) i ved i østenden av den gamle grusbana ved Skodje stadion. Bana skal asfalteres og ha stor bruksverdi!

Skodje er en kommune i vekst, med mange barnefamilier. Det er et stort behov for et tilbud utenom den organiserte idretten der barn, unge og foreldre kan møtes for å ha det morro og sosialt sammen. En slik bane gir stor uttelling i form av bedre motrikk og oppbygging av fysisk utholdenhet (for ikke snakke om hvor utrolig gøy det er :) )! Området skal bli visuelt appelerende og skal opparbeides med grøntarealer og sittbenker osv. Pumptracken vil bestå av ulike kuler, svinger og hopp, man kan bruke alle slags sykler, skateboard, rulleskøyter og sparkesykler. Bana skal bygges i asfalt og vil bli kostbar dersom vi skal få den slik vi ønsker. Det vil kreve stor dugnadsinnsats, samt midler fra private, bedrifter og midler som kan søkes på via stiftelser og grasrotandel etc. Der blir også en del av bana som skal bestå av større jordhopp med barklanding for eldre ungdom og mer avanserte syklister. Om det blir penger til overs ønsker vi også å investere i en "jump-bag" der man kan lande på en stor oppblåsbar bag for å øve inn hopp og triks på en trygg måte. Om vi drar sammen skal vi få til det her! Vi appelerer derfor til alle som ønsker et slikt tilbud i bygda, det være seg foreldre, besteforeldre, bedrifter osv. 

I denne videoen ser du eksempel på en lignende bane : https://youtu.be/PtI_Lx_wzI8?t=29

Det øverste bildet under viser de faktiske tegningene av bana. Neste bilde viser hvor den skal ligge og det siste bildet er et illustrasjonsfoto av en lignende bane.


Sykkelbane på Skodje

31 400 kroner innsamlet

72 givere
Avsluttet 26.09.2019
31 400% av 100 kr
SKODJE IDRETTSLAG sitt profilbilde
SKODJE IDRETTSLAG mottar pengene
Sigurd Groven sitt profilbilde
Verifisert
Sigurd Groven
står bak spleisen
Avsluttet
Del innsamlingen
Facebook
Twitter
Plakat
Lagre bildet på telefonen din og last bildet opp på Instagram som et vanlig innlegg eller i story.
Skriv ut en plakat og heng den opp i ditt nabolag eller legg den i naboenes postkasse.
Skriv ut QR-koden og vis den frem til potensielle givere slik at det blir enklere for dem å gi.
Sigurd Groven er ansvarlig for innholdet i denne innsamlingen og for at pengene går til angitt formål. Mistanke om brudd på våre vilkår? Rapporter den til oss.

Se hva andre spleiser på 🙌

Tenker du på å lage en spleis til noe du brenner for? Vi har samlet et knippe inspirerende spleiser!
Se flere spleiser vi heier på

Uuups! Du bruker en utdatert nettleser.

Med nettleseren du nå bruker vil spleis.no ikke kunne brukes skikkelig. Men fortvil ikke! Du har flere muligheter;

  1. Bytt til en annen nettleser, for eksempel Google Chrome
  2. Fortsett på mobiltelefonen, bare skriv inn adressen:
  3. Lukk denne boksen, og fortsett på eget ansvar

×