Ragnvald si bursdagsinnsamling for NMS
10 000 kr
7 givere
Avsluttet

En tjeneste fra SpareBank 1

10 000 kr200 % av 5 000 kr

Ragnvald si bursdagsinnsamling for NMS

Pengane som kjem inn i denne innsamlinga går til arbeidet NMS gjer blant syns- og hørselshemma barn på Madagaskar. Eg synes det er viktig å gjeva like muligheter til alle barn, uansett kva forutsetningar dei har. Les meir om arbeidet under videoen.Det finnes omtrent 200 000 døve og 230 000 blinde på Madagaskar. Andelen av befolkningen som rammes av hørsels- og synshemminger er større på Madagaskar enn i Norge på grunn av sykdommer og ulykker.  (Faktisk er det i snitt 73% flere blinde og svaksynte i Afrika enn i noen annen region i verden.)

Men døve og blinde-skolene på Madagaskar har bare plass til tusen barn. Derfor er det mange som ikke får gå på skole. Spesielt for døve som ikke får lære tegnspråk innebærer dette at de i stor grad blir isolert fra omgivelsene sine. 

NMS støtter sju skoler for døve og hørselshemmede og fire skoler for blinde på Madagaskar, drevet av den lutherske kirka. Arbeidet er drevet av den lutherske kirka i tett samarbeid med lokale myndigheter. Dette arbeidet trenger støtte slik at flere døve og blinde barn får skolegang!

Jeg ønsker å vise at døve og blinde barn på Madagaskar ikke er glemt. Også de er fremtiden! Vil du bli med på å forandre deres verden?


Opprettet av
Identifisert med BankID
Pengene utbetales til

Orgnr. 940 325 501

Del innsamlingen
Facebook
E-post
Lenke
Instagram
Plakat
Bygg inn
Ragnvald Mjølsnes er ansvarlig for innholdet i denne innsamlingen og for at pengene går til angitt formål. Mistanke om brudd på våre vilkår? Rapporter den til oss.
Uuups! Du bruker en utdatert nettleser.

Med nettleseren du nå bruker vil spleis.no ikke kunne brukes skikkelig. Men fortvil ikke! Du har flere muligheter;

  1. Bytt til en annen nettleser, for eksempel Google Chrome
  2. Fortsett på mobiltelefonen, bare skriv inn adressen:
  3. Lukk denne boksen, og fortsett på eget ansvar

×