Hold Hundevenn i live
45 860 kr
126 givere
Avsluttet
45 860 kr91 % av 50 000 kr

Hold Hundevenn i live

Alle pengene som blir samlet inn går til Hundevenn AS, og til og betale driftskostnader og faste utgifter. Er du kunde? Da går egentlig alt tilbake til deg:)

På grunn av en ukjent sykdom som har tatt live av flere hunder i Norge, har vi måtte holde stengt en periode. Som følge av dette hatt vi tapt mye inntekt som bedriften trenger for å overleve. Nå trenger vi din hjelp!

Hundevenn AS har i dag flere ulike tilbud. Vi har dagpass av hund, kurs og hundebutikk. Men vi tilbyr også tilrettelagt arbeidstrening for unge, og spesialpedagogikk med hund for barn med særskilte behov. Vi jobber hardt, og gjør vårt ytterste for å tilby kvalitetstjenester til alle kunder. Og opplever at folk og dyr både har behov for, og setter pris på våre tilbud!

Vi er en liten bedrift, noe som gjør oss svært sårbar.

Nå er vi i en vanskelig situasjon fordi vi må holde stengt pga en sykdom som har tatt livet av mange hunder.

Det er Mattilsynet som har gått ut med anbefalinger om å unngå ansamlinger med hunder og begrense kontakt mellom hundene. (Les mer om dette på nettsidene til Veterinærinstituttet og Mattilsynet).

Vi er opptatt av helse og velferd for dyrene våre, og må følge de råd og retningslinjer som Mattilsynet til en hver tid går ut med.

Jeg hadde ikke startkapital når jeg startet opp Hundevenn, men har brukt private midler til å gradvis bygge opp bedriften til det den er i dag. Vi er avhengig av å få inn penger hver måned for at det skal gå rundt. Når vi plutselig må holde stengt i flere uker merkes det veldig godt..

Vi kommer til å fakturere for det som hundene faktisk har vært her denne måneden (perioden før vi måtte stenge). Om alle betaler mangler vi fortsatt en del penger for dette skal gå opp. Derfor oppretter vi en Spleis som alle kan gå inn på å hjelpe Hundevenn med det beløp de selv kjenner at pengeboka tillater.

-Vi håper alle kan bidra litt i en vanskelig situasjon, slik at vi kan fortsette å bestå, og at alle hundeeiere, hunder, ansatte og barn og unge kan ha et godt tilbud også etter dette er over!Opprettet av
VerifisertSunniva Omma
Identifisert med BankID
Pengene utbetales til

Orgnr. 921 030 630

Del innsamlingen
Facebook
E-post
Lenke
Instagram
Bygg inn
Sunniva Omma er ansvarlig for innholdet i denne innsamlingen og for at pengene går til angitt formål. Mistanke om brudd på våre vilkår? Rapporter den til oss.
Uuups! Du bruker en utdatert nettleser.

Med nettleseren du nå bruker vil spleis.no ikke kunne brukes skikkelig. Men fortvil ikke! Du har flere muligheter;

  1. Bytt til en annen nettleser, for eksempel Google Chrome
  2. Fortsett på mobiltelefonen, bare skriv inn adressen:
  3. Lukk denne boksen, og fortsett på eget ansvar

×