Bidra til å ferdigstille album "Norcabo", få CD i posten!
10 200 kr
11 givere
Avsluttet
10 200 kr20 % av 50 000 kr

Bidra til å ferdigstille album "Norcabo", få CD i posten!

Alle pengene som samles inn går til innspilling av plate.

En spennende blanding av kappverdisk tradisjonell musikk og norsk jazzmusikk!

Ary Morais & Band er i full gang med innspilling av ny plate "Norcabo" en mix av verdensmusikk, jazz og rytmisk musikk og trenger deres hjelp for å realisere den drømmen!

Norcabo står for Nor “Norge” og Cabo “Kapp Verde” og er blitt skapt med tanke for å presentere en vellykket miks av kappverdiske rytmer påvirket av norsk jazzmusikk og cubanske rytmer. Cd'en skal inneholde 10 sanger som han selv har skrevet og komponert.

Ary Morais er en dyktig og engasjert musiker opprinnelig fra Kapp Verde med sterkt tilknytning til Norge siden 1995 og presenterer stiler som Coladera, Morna, Batuque og Funana. Tidligere har han gitt ut tre plater så langt i sin karriere, og kombinerer tradisjonelle musikkstiler fra sitt hjemland og gir dem sin egen moderne versjon, og det er en musikk full av tropisk varme og glede.


Bakgrunn

Ary Morais startet et nytt band i slutten av 2016 med anerkjente musikere. 5 år etter forrige album forbereder han nå utgivelsen av sitt fjerde album og bandets første album. Sjangermessig er det snakk om verdensmusikk med inspirasjoner fra kappverdisk tradisjonell musikk påvirket av norsk jazzmusikk. Bandet har gjort store fremskritt siden starten i 2016. Etter mange flotte og uttallige konserter i Oslo, rundt omkring Norge har Ary Morais fått seg støtte fra Kulturrådet for å gi ut nytt album.

Hva koster det?

Produksjonen av album Norcabo er beregnet å koste 130 000 kroner. Det dekker studioutgifter, reiserutgifter, coverdesign, trykking, markedsføring og promotering. Selv om prosjektet har allerede fått tilskudd fra Kulturrådet, mangler det fortsatt ekstra ressurser for at prosjektet blir gjennomførbart. 

Vi er avhengige av din støtte for å gjennomføre prosjektet. Målet for innsamlingen er 50.000 kroner og alt går uavkortet til plateutgilvelse. For at vi skal nå målet trenger vi deres støtte.  

Alle som støtter oss med 250 kr eller mer, får en CD i posten! I tillegg får våre sponsorer billetter som kan benyttes på konserter i regi av Ary Morais & Band, og vi stiller selvfølgelig opp på arrangementer i regi av sponsorene. Tusen takk!

https://ethnocloud.com/Ary_Morais
https://musicnorway.no/artist/ary-morais
http://samspillmusic.no/artist/ary-morais

Gi et valgfritt beløp

 1. Gi det du vil

  For deg som har lyst til å støtte oss uten å få noe tilbake

  Valgfritt beløp

  Ubegrenset antall

Velg en belønning

 1. Signert CD

  Støtt oss med 250 kr, få en CD! Til deg som liker musikken vår at du bidrar med 250 kr eller mer, sender vi en plate i posten.

  250 kr

  250 kr

  5 har valgt denneUbegrenset antall
 2. 2 Signerte CD`er og 2 gratis billetter

  Støtt oss med 1000 kr eller mer, få 2 signerte CD`er og 2 gratis billetter til lanseringskonsert.

  1 000 kr

  Ubegrenset antall
 3. Sponsorsamarbeid

  Gjennom et sponsorsamarbeid er bedriften synlig gjennom en rekke kanaler: ● På våre konsertplakater ● I våre konsertannonser ● I våre konsertprogram ● Profilering på nettside www.arymorais.com (siden er under konstruksjon) ● Profilering i våre sosiale medier

  5 000 kr

  Ubegrenset antall
Opprettet av
VerifisertAry Morais
Identifisert med BankID
Pengene utbetales til Ary Morais
Del innsamlingen
Facebook
E-post
Lenke
Instagram
Bygg inn
Ary Morais er ansvarlig for innholdet i denne innsamlingen og for at pengene går til angitt formål. Mistanke om brudd på våre vilkår? Rapporter den til oss.
Uuups! Du bruker en utdatert nettleser.

Med nettleseren du nå bruker vil spleis.no ikke kunne brukes skikkelig. Men fortvil ikke! Du har flere muligheter;

 1. Bytt til en annen nettleser, for eksempel Google Chrome
 2. Fortsett på mobiltelefonen, bare skriv inn adressen:
 3. Lukk denne boksen, og fortsett på eget ansvar

×