LukkVi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen. Les mer om personvern på Spleis eller finn lenken igjen i bunnen av siden.
Prosjektbilde for Bidra til å ferdigstille album "Norcabo", få CD i posten!

Bidra til å ferdigstille album "Norcabo", få CD i posten!

Alle pengene som samles inn går til innspilling av plate.

En spennende blanding av kappverdisk tradisjonell musikk og norsk jazzmusikk!

Ary Morais & Band er i full gang med innspilling av ny plate "Norcabo" en mix av verdensmusikk, jazz og rytmisk musikk og trenger deres hjelp for å realisere den drømmen!

Norcabo står for Nor “Norge” og Cabo “Kapp Verde” og er blitt skapt med tanke for å presentere en vellykket miks av kappverdiske rytmer påvirket av norsk jazzmusikk og cubanske rytmer. Cd'en skal inneholde 10 sanger som han selv har skrevet og komponert.

Ary Morais er en dyktig og engasjert musiker opprinnelig fra Kapp Verde med sterkt tilknytning til Norge siden 1995 og presenterer stiler som Coladera, Morna, Batuque og Funana. Tidligere har han gitt ut tre plater så langt i sin karriere, og kombinerer tradisjonelle musikkstiler fra sitt hjemland og gir dem sin egen moderne versjon, og det er en musikk full av tropisk varme og glede.


Bakgrunn

Ary Morais startet et nytt band i slutten av 2016 med anerkjente musikere. 5 år etter forrige album forbereder han nå utgivelsen av sitt fjerde album og bandets første album. Sjangermessig er det snakk om verdensmusikk med inspirasjoner fra kappverdisk tradisjonell musikk påvirket av norsk jazzmusikk. Bandet har gjort store fremskritt siden starten i 2016. Etter mange flotte og uttallige konserter i Oslo, rundt omkring Norge har Ary Morais fått seg støtte fra Kulturrådet for å gi ut nytt album.

Hva koster det?

Produksjonen av album Norcabo er beregnet å koste 130 000 kroner. Det dekker studioutgifter, reiserutgifter, coverdesign, trykking, markedsføring og promotering. Selv om prosjektet har allerede fått tilskudd fra Kulturrådet, mangler det fortsatt ekstra ressurser for at prosjektet blir gjennomførbart. 

Vi er avhengige av din støtte for å gjennomføre prosjektet. Målet for innsamlingen er 50.000 kroner og alt går uavkortet til plateutgilvelse. For at vi skal nå målet trenger vi deres støtte.  

Alle som støtter oss med 250 kr eller mer, får en CD i posten! I tillegg får våre sponsorer billetter som kan benyttes på konserter i regi av Ary Morais & Band, og vi stiller selvfølgelig opp på arrangementer i regi av sponsorene. Tusen takk!

https://ethnocloud.com/Ary_Morais
https://musicnorway.no/artist/ary-morais
http://samspillmusic.no/artist/ary-morais

Bidra til å ferdigstille album "Norcabo", få CD i posten!

10 200 kroner innsamlet

11 givere
Avsluttet 14.01.2020
20% av 50 000 kr
Ary Morais sitt profilbilde
Verifisert
Ary Morais mottar pengene
Avsluttet
Del innsamlingen
Facebook
Twitter
Plakat
Lagre bildet på telefonen din og last bildet opp på Instagram som et vanlig innlegg eller i story.
Skriv ut en plakat og heng den opp i ditt nabolag eller legg den i naboenes postkasse.
Skriv ut QR-koden og vis den frem til potensielle givere slik at det blir enklere for dem å gi.
Ary Morais er ansvarlig for innholdet i denne innsamlingen og for at pengene går til angitt formål. Mistanke om brudd på våre vilkår? Rapporter den til oss.

Se hva andre spleiser på 🙌

Tenker du på å lage en spleis til noe du brenner for? Vi har samlet et knippe inspirerende spleiser!
Se flere spleiser vi heier på

Uuups! Du bruker en utdatert nettleser.

Med nettleseren du nå bruker vil spleis.no ikke kunne brukes skikkelig. Men fortvil ikke! Du har flere muligheter;

  1. Bytt til en annen nettleser, for eksempel Google Chrome
  2. Fortsett på mobiltelefonen, bare skriv inn adressen:
  3. Lukk denne boksen, og fortsett på eget ansvar

×