GRAFISK FANTASY-ROMAN for barn og unge!
3 200 kr
14 givere
Avsluttet
3 200 kr6 % av 50 000 kr

GRAFISK FANTASY-ROMAN for barn og unge!

Samtlige midler som samles inn går øremerket til produksjon av Arkin - lysets vokter. Produksjon innebærer illustrasjoner og grafisk arbeid, språkvask, revideringer, manuskonsulent, redaksjonelt arbeid, korrektur, ombrekk, trykk, etc.

LEVEL X er sannsynligvis Norges minste forlag ...  

Jeg er H. L. Phoenix. Jeg er forfatter, illustratør og forlegger.


LEVEL X forlag har kun én ansatt; meg ... I 2011 startet jeg på et stort prosjekt. -Å skrive den episke fantasy-romanen Arkin - lysets vokter under pseudonymet H. L. Phoenix. 6 år senere, etter titalls revideringer, redaksjonelt arbeid, eksterne manuskonsulenter og testlesing er boken endelig ferdig skrevet. LES UTDRAG FRA BOKEN HER!


Men, jeg er ikke helt i mål enda, da boken i tillegg skal illustreres om til en grafisk roman for barn og unge. Jeg har estimert at det vil ta meg ca 3-5 måneder å fullføre boken, hvis jeg jobber 8-10 timer hver dag. Som småbarnsfar med 8-16-jobb som fagarbeider (barn/ungdom) + ekstra vakter som BPA og eget forlag vil det ta meg mange år å få gjort ferdig boken ... med mindre jeg får hjelp. 

Med økonomisk bidrag kan forlaget mitt fullføre boken grafisk sett, betale for konsulentarbeid og redaksjonell bistand, samt språkvask, ombrekk. Dette utføres eksternt for å kvalitetssikre boken. Trykkomkostinger kommer i tillegg til dette.Jeg er fullt klar over at min innsamlig ikke kan sammenlignes med innsamling til veldedighet eller kreftforskning, og det skal den heller ikke. Dette er en kulturell innsamling for å få ferdigstilt et litterært og visuelt verk. - En grafisk roman for å glede barn og unge verden over.

Boken er skrevet for barn 10-15 år og er spekket med magiske skapninger, steder og gjenstander, samt en gjennomgående filosofisk tankegang om livet generelt. Boken tar også opp temaer som sorg, frykt og eksistensielle spørsmål. 


ARKIN - LYSETS VOKTER

Arkin er en ensom og engstelig gutt som alltid har følt seg annerledes. Annerledes enn alle andre. Men han er også usedvanlig smart og besitter tegneferdigheter de fleste bare kan drømme om.

Det er seks måneder siden han mistet moren sin, og tomrommet hun etterlot seg er vanskelig for ham å håndtere. Men alt forandres den dagen en mystisk, gammel vaktmester på skolen etterlater en enda mer mystisk gåte til ham. Og idet han løser gåten åpner det seg en magisk verden ...Jeg mistet foreldrene mine tidlig og har lang erfaring med å håndtere (...og å ikke håndtere) sorg og frykt. Jeg kunne trengt en bok som "Arkin - lysets vokter" da jeg var ung  ... -En bok som gir håp! -En bok som lar hverdagsmagien spille en stor rolle. -En bok som kan gjøre vonde tanker lettere og som viser at selv om det går galt, er det ikke sikkert det er så ille likevel ...


I juni 2019 ga jeg ut barneboken Den lille høna med bæsj i ryggsekken!


LES MER OM BOKEN I MEDIA HER

Boken er for 3-6 år og handler om å hjelpe andre, og at man kan være modig selv om man er liten ... Et viktig tema for viktige mennesker, nemlig barna. Jeg har også illustrert boken. 

Det er ikke lett å være et bitte lite forlag i Norge, som skal ta opp kampen om bokhyllene med de største forlagene. Med din hjelp kan LEVEL X bli et produktivt og solid forlag som gir ut flere bøker i året.

Alt jeg ber om er en liten sum fra deg, samt at du forteller om dette videre. Om tusen personer gir én hundrelapp hver, sørger du for at Arkin - lysets vokter blir til ..!

Alle som gir får noe tilbake!

Jeg skal sørge for at alle som bidrar med økonomisk støtte skal få noe tilbake.

Følg meg gjerne på Facebook eller Instagram for oppdateringer og nyheter!


Hvis LEVEL X ikke får inn tilstrekkelig økonomisk bidrag, hva skjer da?

Da fortsetter jeg å illustrere og jobbe hardt, helt til jeg holder et eksemplar i hånden. 50 000 kroner er ca. halvparten av optimalt beløp, men rekker langt. Det kommer til å ta flere år uten økonomisk bistand, men boken skal uansett ut. Verden trenger boken!


MÅL: Utgivelsesdato er satt siste kvartal 2020.


Mvh H. L. Phoenix

Gi et valgfritt beløp

 1. Gi det du vil

  For deg som vil støtte oss med et valgfritt beløp

  Valgfritt beløp

  Ubegrenset antall

Velg en belønning

 1. Signert takkekort, med en liten illustrasjon fra H. L. Phoenix

  Når du gir 250 kroner mottar du et signert takkekort!

  250 kr

  6 har valgt denneUbegrenset antall
 2. Interaktiv E-bok av "Den lille høna med bæsj i ryggsekken"

  Når du gir 500 kroner sikrer du deg et eksemplar av den interaktive E-barneboken "Den lille høna med bæsj i ryggsekken". Boken er for 3-6-åringer og har planlagt lansering desember 2019. En interaktiv E-bok er en digital bok med lyder, bilder og lydbok integrert.

  500 kr

  1 har valgt denneUbegrenset antall
 3. En signert utgave av den grafiske romanen "Arkin - lysets vokter"

  Om LEVEL X forlag når målet sitt, slik at den grafiske romanen "Arkin - lysets vokter" kan ferdigstilles, mottar du en signert utgave av boken som takk. Dette forutsetter at det totale bidrag er adekvat iht. ferdigstilling og produksjon av boken (50 000 kroner eller mer)

  1 000 kr

  Ubegrenset antall
Opprettet av
VerifisertHelge Lee
Identifisert med BankID
Pengene utbetales til

Orgnr. 994 986 481

Del innsamlingen
Facebook
E-post
Lenke
Instagram
Bygg inn
Helge Lee er ansvarlig for innholdet i denne innsamlingen og for at pengene går til angitt formål. Mistanke om brudd på våre vilkår? Rapporter den til oss.
Uuups! Du bruker en utdatert nettleser.

Med nettleseren du nå bruker vil spleis.no ikke kunne brukes skikkelig. Men fortvil ikke! Du har flere muligheter;

 1. Bytt til en annen nettleser, for eksempel Google Chrome
 2. Fortsett på mobiltelefonen, bare skriv inn adressen:
 3. Lukk denne boksen, og fortsett på eget ansvar

×