LukkVi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen. Les mer om personvern på Spleis eller finn lenken igjen i bunnen av siden.
Prosjektbilde for GRAFISK FANTASY-ROMAN for barn og unge!

GRAFISK FANTASY-ROMAN for barn og unge!

Samtlige midler som samles inn går øremerket til produksjon av Arkin - lysets vokter. Produksjon innebærer illustrasjoner og grafisk arbeid, språkvask, revideringer, manuskonsulent, redaksjonelt arbeid, korrektur, ombrekk, trykk, etc.

LEVEL X er sannsynligvis Norges minste forlag ...  

Jeg er H. L. Phoenix. Jeg er forfatter, illustratør og forlegger.


LEVEL X forlag har kun én ansatt; meg ... I 2011 startet jeg på et stort prosjekt. -Å skrive den episke fantasy-romanen Arkin - lysets vokter under pseudonymet H. L. Phoenix. 6 år senere, etter titalls revideringer, redaksjonelt arbeid, eksterne manuskonsulenter og testlesing er boken endelig ferdig skrevet. LES UTDRAG FRA BOKEN HER!


Men, jeg er ikke helt i mål enda, da boken i tillegg skal illustreres om til en grafisk roman for barn og unge. Jeg har estimert at det vil ta meg ca 3-5 måneder å fullføre boken, hvis jeg jobber 8-10 timer hver dag. Som småbarnsfar med 8-16-jobb som fagarbeider (barn/ungdom) + ekstra vakter som BPA og eget forlag vil det ta meg mange år å få gjort ferdig boken ... med mindre jeg får hjelp. 

Med økonomisk bidrag kan forlaget mitt fullføre boken grafisk sett, betale for konsulentarbeid og redaksjonell bistand, samt språkvask, ombrekk. Dette utføres eksternt for å kvalitetssikre boken. Trykkomkostinger kommer i tillegg til dette.



Jeg er fullt klar over at min innsamlig ikke kan sammenlignes med innsamling til veldedighet eller kreftforskning, og det skal den heller ikke. Dette er en kulturell innsamling for å få ferdigstilt et litterært og visuelt verk. - En grafisk roman for å glede barn og unge verden over.

Boken er skrevet for barn 10-15 år og er spekket med magiske skapninger, steder og gjenstander, samt en gjennomgående filosofisk tankegang om livet generelt. Boken tar også opp temaer som sorg, frykt og eksistensielle spørsmål. 


ARKIN - LYSETS VOKTER

Arkin er en ensom og engstelig gutt som alltid har følt seg annerledes. Annerledes enn alle andre. Men han er også usedvanlig smart og besitter tegneferdigheter de fleste bare kan drømme om.

Det er seks måneder siden han mistet moren sin, og tomrommet hun etterlot seg er vanskelig for ham å håndtere. Men alt forandres den dagen en mystisk, gammel vaktmester på skolen etterlater en enda mer mystisk gåte til ham. Og idet han løser gåten åpner det seg en magisk verden ...



Jeg mistet foreldrene mine tidlig og har lang erfaring med å håndtere (...og å ikke håndtere) sorg og frykt. Jeg kunne trengt en bok som "Arkin - lysets vokter" da jeg var ung  ... -En bok som gir håp! -En bok som lar hverdagsmagien spille en stor rolle. -En bok som kan gjøre vonde tanker lettere og som viser at selv om det går galt, er det ikke sikkert det er så ille likevel ...


I juni 2019 ga jeg ut barneboken Den lille høna med bæsj i ryggsekken!


LES MER OM BOKEN I MEDIA HER

Boken er for 3-6 år og handler om å hjelpe andre, og at man kan være modig selv om man er liten ... Et viktig tema for viktige mennesker, nemlig barna. Jeg har også illustrert boken. 

Det er ikke lett å være et bitte lite forlag i Norge, som skal ta opp kampen om bokhyllene med de største forlagene. Med din hjelp kan LEVEL X bli et produktivt og solid forlag som gir ut flere bøker i året.

Alt jeg ber om er en liten sum fra deg, samt at du forteller om dette videre. Om tusen personer gir én hundrelapp hver, sørger du for at Arkin - lysets vokter blir til ..!

Alle som gir får noe tilbake!

Jeg skal sørge for at alle som bidrar med økonomisk støtte skal få noe tilbake.

Følg meg gjerne på Facebook eller Instagram for oppdateringer og nyheter!


Hvis LEVEL X ikke får inn tilstrekkelig økonomisk bidrag, hva skjer da?

Da fortsetter jeg å illustrere og jobbe hardt, helt til jeg holder et eksemplar i hånden. 50 000 kroner er ca. halvparten av optimalt beløp, men rekker langt. Det kommer til å ta flere år uten økonomisk bistand, men boken skal uansett ut. Verden trenger boken!


MÅL: Utgivelsesdato er satt siste kvartal 2020.


Mvh H. L. Phoenix

GRAFISK FANTASY-ROMAN for barn og unge!

3 200 kroner innsamlet

14 givere
Avsluttet 01.01.2020
6% av 50 000 kr
LEVEL X LEE mottar pengene
Helge Lee sitt profilbilde
Verifisert
Helge Lee
står bak spleisen
Avsluttet
Del innsamlingen
Facebook
Twitter
Plakat
Lagre bildet på telefonen din og last bildet opp på Instagram som et vanlig innlegg eller i story.
Skriv ut en plakat og heng den opp i ditt nabolag eller legg den i naboenes postkasse.
Skriv ut QR-koden og vis den frem til potensielle givere slik at det blir enklere for dem å gi.
Helge Lee er ansvarlig for innholdet i denne innsamlingen og for at pengene går til angitt formål. Mistanke om brudd på våre vilkår? Rapporter den til oss.

Se hva andre spleiser på 🙌

Tenker du på å lage en spleis til noe du brenner for? Vi har samlet et knippe inspirerende spleiser!
Se flere spleiser vi heier på

Uuups! Du bruker en utdatert nettleser.

Med nettleseren du nå bruker vil spleis.no ikke kunne brukes skikkelig. Men fortvil ikke! Du har flere muligheter;

  1. Bytt til en annen nettleser, for eksempel Google Chrome
  2. Fortsett på mobiltelefonen, bare skriv inn adressen:
  3. Lukk denne boksen, og fortsett på eget ansvar

×