Nytt klubbhus til Ringebu-Fåvang Fotballklubb
347 320 kr
116 givere
Avsluttet

En tjeneste fra SpareBank 1

347 320 kr34 % av 1 000 000 kr

Nytt klubbhus til Ringebu-Fåvang Fotballklubb

Alle pengene som kommer inn går til byggingen av klubbhuset til RFFK. Private og bedrifter som støtter oss med et av de valgte beløpene får sitt navn på et eksklusivt skilt på framsida av huset. Ene sida av inngangen for bedrifter og andre for private.

BLI MED PÅ SPLEISELAGET TIL NYTT KLUBBHUS

Nå kan du være med å hjelpe oss med siste brikke i finansieringen av klubbhus som bygges og eies av Ringebu-Fåvang Fotballklubb. Støtten bidrar til å lage et samlingspunkt og klubbhus som kan brukes av store deler av idrettene i kommunen.

For 10 år siden ble det bygd ei flott kunstgrasbane på Fåvang, som er blitt anerkjent i Gudbrandsdalen og Innlandet. Her er det imidlertid garderober fra 1970-tallet. Et slik anlegg fortjener et klubbhus med fasiliteter etter dagens standard, som kan samle brukerne av anlegget og andre aktiviteter som utøves i nærområdet.

Endelig blir det klubbhus!
For hver krone private eller bedrifter gir kommer vi et steg nærmere å realisere en drøm for dagens og fremtidens idrettsutøvere. Klubbhuset blir et samlingspunkt for store og små i Fåvang og Ringebu. Byggingen starter mai 2020 og vi starter nå en SPLEIS for å komme i mål med egenkapitalen.

Vi håper at både bedrifter og privatpersoner vil være med å støtte opp om med et bidrag til å realisere klubbhuset. Bidraget gis her på SPLEIS hvor vi alle hele veien kan følge målet mot siste del, slik at vi får ferdigstilt et klubbhus for mange generasjoner fremover.

Privatpersoner som støtter klubben med beløp på 1000,- og oppover får navnet sitt på et eksklusivt skilt på ene sida av veggen mot fotballbana.

Bedrifter som støtter med 5000,- og oppover får eget skilt med navn/logo på andre sida av veggen mot fotballbana.

Her i spleis kan en velge om en vil betale via Vipps, nettbank eller faktura.

Bidrag som blir gitt direkte på Vipps forblir anonyme og kommer ikke med på veggen.

Gi et valgfritt beløp

 1. Gi det du vil

  For deg som vil støtte oss med et valgfritt beløp

  Valgfritt beløp

  Ubegrenset antall

Velg en belønning

 1. PRIVAT 1000

  Du får et signert takkekort og navnet ditt på et eksklusivt skilt med oversikt over alle privatpersoner som har bidratt til klubbhuset.

  1 000 kr

  69 har valgt denneUbegrenset antall
 2. PRIVAT 2500

  Du får et signert takkekort og navnet ditt på et eksklusivt skilt med oversikt over alle privatpersoner som har bidratt til klubbhuset.

  2 500 kr

  2 har valgt denneUbegrenset antall
 3. BEDRIFT 5000

  Bedriften din får et signert takkekort, samt skilt med navn og logo på husveggen der det blir en oversikt over alle bedrifter som har bidratt til byggingen av klubbhuset.

  5 000 kr

  6 har valgt denneUbegrenset antall
 4. PRIVAT 5000

  Du får et signert takkekort og navnet ditt på et eksklusivt skilt med oversikt over alle privatpersoner som har bidratt til klubbhuset.

  5 000 kr

  Ubegrenset antall
 5. BEDRIFT 10000

  Bedriften din får et signert takkekort, samt mellomstort skilt med navn og logo på husveggen der det blir en oversikt over alle bedrifter som har bidratt til byggingen av klubbhuset.

  10 000 kr

  5 har valgt denneUbegrenset antall
 6. BEDRIFT 25000

  Bedriften din får et signert takkekort, samt stort skilt med navn og logo på husveggen der det blir en oversikt over alle bedrifter som har bidratt til byggingen av klubbhuset.

  25 000 kr

  1 har valgt denneUbegrenset antall
Opprettet av
Identifisert med BankID
Pengene utbetales til
Del innsamlingen
Facebook
E-post
Lenke
Instagram
Plakat
Bygg inn
Sissel Brandstad er ansvarlig for innholdet i denne innsamlingen og for at pengene går til angitt formål. Mistanke om brudd på våre vilkår? Rapporter den til oss.

Denne spleisen er med i «Klubben i mitt hjerte» og konkurrerer om en hovedpremie på 100 000 kr og daglige trekninger hvis den samler inn over 2000 kroner eller 50 stemmer hver dag. Meld på ditt lag du også! www.spleis.no/klubbenimitthjerte

Se hva andre spleiser på 🙌

Tenker du på å lage en spleis til noe du brenner for? Vi har samlet et knippe inspirerende spleiser under!

Se spleiser vi digger
Se flere spleiser vi digger
Uuups! Du bruker en utdatert nettleser.

Med nettleseren du nå bruker vil spleis.no ikke kunne brukes skikkelig. Men fortvil ikke! Du har flere muligheter;

 1. Bytt til en annen nettleser, for eksempel Google Chrome
 2. Fortsett på mobiltelefonen, bare skriv inn adressen:
 3. Lukk denne boksen, og fortsett på eget ansvar

×