Julegavenes magiske verden
450 kr
2 givere
Avsluttet

En tjeneste fra SpareBank 1

450 kr11 % av 4 000 kr

Julegavenes magiske verden

Hovedfokuset for innsamlingen er å kjøpe julegaver til venner og familie, men hvis jeg har noe til overs etter at jeg har kjøpt til dem så kjøper jeg mer gaver og leverer til https://www.nordicchoicehotels.no/kampanjer-og-tilbud/ensomt-juletre/.


Her er et bilde fra Super Mario Odyssey kombinert med en nisselue fordi fokuset for denne Spleis-en er jul. Jeg elsker nemlig julen og jeg elsker å handle julegaver, men i år har vært såpass vanskelig økonomisk at jeg er litt usikker på hvordan jeg skal få råd til gaver. Så derfor tenkte jeg å lage denne Spleis-en fordi det kanskje kan hjelpe meg å få kjøpt gavene jeg vil, ikke minst fordi jeg også har en del andre spareprosjekter (nye kontroller til Nintendo Switch, teaterbilletter og bokpremie fra meg selv til meg selv når jeg vinner Nanowrimo) og det er veldig mange ting jeg har lyst til å få råd til. Og jeg vet ikke om dette er noe man fortjener penger til, men jeg prøver likevel fordi jeg så gjerne vil gi fine julegaver til alle jeg er glad i og dette kanskje gjør det lettere å få akkurat det til.

Opprettet av
Identifisert med BankID
Pengene utbetales til Karoline Heldal-Lund
Del innsamlingen
Facebook
E-post
Lenke
Instagram
Bygg inn
Karoline Heldal-Lund er ansvarlig for innholdet i denne innsamlingen og for at pengene går til angitt formål. Mistanke om brudd på våre vilkår? Rapporter den til oss.
Uuups! Du bruker en utdatert nettleser.

Med nettleseren du nå bruker vil spleis.no ikke kunne brukes skikkelig. Men fortvil ikke! Du har flere muligheter;

  1. Bytt til en annen nettleser, for eksempel Google Chrome
  2. Fortsett på mobiltelefonen, bare skriv inn adressen:
  3. Lukk denne boksen, og fortsett på eget ansvar

×