LukkVi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen. Les mer om personvern på Spleis eller finn lenken igjen i bunnen av siden.
Prosjektbilde for Veteranprosjektet BIDRAG

Veteranprosjektet BIDRAG

Pengene vil bli benyttet til å sikre at fem lokale veteranfamilier som sliter økonomisk kan feire en ordentlig jul, ved å dele ut en matkasse pluss noen julegaver til barna (totalt 2 000 pr familie er målet).

I forbindelse med julen ønsker Veteranprosjektet BIDRAG å sikre til at fem lokale veteranfamilier som sliter økonomisk, skal kunne feire en fin jul ved at vi deler ut en matkasse til hver familie pluss noen julegaver til barna i disse familiene. Dette dreier seg konkret om to familier i Kragerø, en i Drangedal, en i Gjerstad og en i Risør som vi har fått informasjon om at kan trenge litt hjelp til jul. I den grad vi får kjenskap til flere familier som trenger litt hjelp vilvi forsøkeå bidra der vi kan.

Veteranprosjektet BIDRAG jobber for å synliggjøre, anerkjenne og støtte militære veteraner og stadig tjenestegjørende fra internasjonale operasjoner. Vi jobber i oppstarten primært med veteraner og deres familier som bor i Kragerø, Drangedal, Risør og Gjerstad kommuner. Totalt dreier dette seg om ca 170 veteraner som vi er kjent med per i dag. Det er et mål å i løpet av 3 år ekspandere til å dekke hele Telemark, samt de tilstødende kommunene i Agder, Vestfold og Buskerud.

Prosjektet arrangerer ulike arrangementer og aktiviteter for veteraner og deres familier, kulturelle arrangementer som bygger opp rundt veteransaken, skoleprogram medfokuspå Norges bidrag til internasjonale operasjoner og hjelper også i den grad vi har mulighet, veteraner med praktiske gjøremål rundt økonomi, skatt, søknad om erstatning etc.

Veteranprosjektet BIDRAG er ikke en formell del av noen av de etablerte veteranorganisasjonene og er helt frittstående både politisk og økonomisk. Prosjektet samarbeider imidlertid med både NVIO, SIOPS, NROF, Forsvarets Veterantjeneste, Forsvarsforeningen, Folk / Forsvar etc. der dette er praktisk og formålstjenlig. Prosjektet drives 100% på frivillig basis og ingen midler brukes til lønn e.l.

Veteranprosjektet BIDRAG

3 020 kroner innsamlet

13 givere
Avsluttet 12.12.2019
60% av 5 000 kr
Kai Isaksen sitt profilbilde
Verifisert
Kai Isaksen
står bak spleisen
Avsluttet
Del innsamlingen
Facebook
Twitter
Plakat
Lagre bildet på telefonen din og last bildet opp på Instagram som et vanlig innlegg eller i story.
Skriv ut en plakat og heng den opp i ditt nabolag eller legg den i naboenes postkasse.
Skriv ut QR-koden og vis den frem til potensielle givere slik at det blir enklere for dem å gi.
Kai Isaksen er ansvarlig for innholdet i denne innsamlingen og for at pengene går til angitt formål. Mistanke om brudd på våre vilkår? Rapporter den til oss.

Se hva andre spleiser på 🙌

Tenker du på å lage en spleis til noe du brenner for? Vi har samlet et knippe inspirerende spleiser!
Se flere spleiser vi heier på

Uuups! Du bruker en utdatert nettleser.

Med nettleseren du nå bruker vil spleis.no ikke kunne brukes skikkelig. Men fortvil ikke! Du har flere muligheter;

  1. Bytt til en annen nettleser, for eksempel Google Chrome
  2. Fortsett på mobiltelefonen, bare skriv inn adressen:
  3. Lukk denne boksen, og fortsett på eget ansvar

×