Ramadan2020-prosjekt ( til syriske fedreløse barn)
41 103 kr
96 givere
Avsluttet

En tjeneste fra SpareBank 1

41 103 kr82 % av 50 000 kr

Ramadan2020-prosjekt ( til syriske fedreløse barn)

Pengene skal gå først til de ca. 50 foreldreløse syriske barn i form av: mat, medisin, skole, klær, husleie og det vi vurderer er viktig. Hvis vi har noe penger igjen så går det til andre flyktninger i de forskjellige flyktningleirer i form av : matesker.

I fjord (2019) var jeg på besøk til flyktningleirer i Jordan ( med hjelp til syriske og palestinske flyktninger). Da møtte jeg rundt 50 syriske fedreløse barn i en av plassene, deres fedre ble drept i krigen, deres mødre passet på dem og var avhenige av hjelp for å overleve. De spurte meg om mer hjelp til: mat, klær, skole og husleie ( de bodde i en leid blokk), hver familie fikk en pose med mat. Men behovet var mye større. Da lovet jeg disse fedreløse barn å komme tilbake neste år dvs ( 2020) for å komme med mer hjelp: mat, klær, skole, medesin, husleie og annen hjelp vi vurderer er nødvendig. Håper du vil støtte meg å nå målet mitt å reise til dem i denne Ramadan med masse hjelp. Du kan også kontakte meg direkte på (46230608) hvis du ønsker mer info. Nytt: pga korona kan mitt fly i mai bli kanslert. Uansett vil hjelpen komme frem via en samarbeidspartner i Jordan ( Tamkeen). Alt dokumenteres og vi vil dele det på facebook siden til Innocents. Barna trenger oss mer i denne vanskelige tiden og hjelpen må komme frem uansett.


Her er mer info om Innocents:


Vil du hjelpe meg å støtte en god sak? Jeg samler inn penger til Innocents Norge, og ditt bidrag vil utgjøre en forskjell, uansett hvor mye eller lite du gir. Alle bidrag hjelper. Takk for støtten din. Jeg har inkludert informasjon om Innocents Norge nedenfor:

Innocents Norge ble opprettet i år 2002 da den humanitære situasjonen for palestinere ble drastisk forverret gjennom Israels kollektive straffe aksjoner og innskrenkninger av palestinsk handel, fiske og landbruk. Innocents har ingen politisk tilhørighet eller religiøse målsetninger, men konsentrerer seg om den humanitære situasjonen blant palestinere uavhengig av religiøs og politisk tilhørighet. Vi har tett samarbeid med lokale og internasjonale nødhjelpsorganisasjoner i og utenfor Palestina.

Via lokale nødhjelpsorganisasjoner og zakah komiteene i Palestina og Libanon klarer Innocents å fordele nødhjelp og når frem til dem som trenger det mest.

Innocents deltar regelmessig i internasjonale møter hvor europeiske og arabiske nødhjelpsorganisasjoner koordinerer sin hjelp, innsats og satsningsområder.

Innocents Norge formål er følgende:

1. Støtte trengende palestinske barn og deres familier.

2. Øke forståelse for en moderne barneoppdragelse blant krise rammede familier.

3. Samle hjelp til mat og medisiner, å yte psykologisk krisehjelp for barn i områder med stadige konflikter

4. Hjelpe funksjonshemmede barn.

5. Forbedre forholdene for foreldreløse barn.

6. Hjelpe enslige mødre.

7. Opprette gjenoppbyggingsprosjekter.

8. Hjelpe barn med å fullføre utdannelse.

9. Medisinsk hjelp

10. Ta for seg barns problemer under okkupasjon ved nødhjelp og fokusering på problemene via media.

Opprettet av
Identifisert med BankID
Pengene utbetales til

Orgnr. 984 810 350

Del innsamlingen
Facebook
E-post
Lenke
Instagram
Bygg inn
Huthayfa H Abuserriya er ansvarlig for innholdet i denne innsamlingen og for at pengene går til angitt formål. Mistanke om brudd på våre vilkår? Rapporter den til oss.
Uuups! Du bruker en utdatert nettleser.

Med nettleseren du nå bruker vil spleis.no ikke kunne brukes skikkelig. Men fortvil ikke! Du har flere muligheter;

  1. Bytt til en annen nettleser, for eksempel Google Chrome
  2. Fortsett på mobiltelefonen, bare skriv inn adressen:
  3. Lukk denne boksen, og fortsett på eget ansvar

×