LukkVi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen. Les mer om personvern på Spleis eller finn lenken igjen i bunnen av siden.
Prosjektbilde for Reisestøtte for Sortland SLK til LÅMØ (Landsdelsmesterskapet i svømming)

Reisestøtte for Sortland SLK til LÅMØ (Landsdelsmesterskapet i svømming)

Sortland SLK sender cirka 15 svømmere pluss trener/ reiseleder til Kirkenes på landsdelsmesterskap i svømming. Dette koster mye 🤔 Her hadde det vært fint med litt støtte slik at vi kan holde egenandelen til svømmerne så lav som mulig 👍

Vil du hjelpe oss å støtte en særdeles god sak? Sortland SLK er en del av Klubben i mitt hjerte-konkurransen (28. oktober – 8. november) der klubben som samler inn flest stemmer kan vinne 1. premien på 100 000 kroner! I og med at vi har fler og fler gode svømmere i klubben, øker reisebudsjettet mye for tiden. Det koster å dra på stevne rundt i landet. Årets største mål for de fleste svømmerne er Landesdelsmønstringen som denne sesongen arrangeres i Kirkenes. reise fra Sortland til Kirkenes er ikke billig, og vi ønsker helst at det skal være billig for svømmerne å være med. Vi håper at denne spleisen skal hjelpe oss på vei til Kirkenes! 

I tillegg til hovedkonkurransen kan vi delta i to daglige trekninger med 10 000 kr i premie, hver dag konkurransen pågår: 

  • Stemmetrekning: Hver dag trekkes én vinner fra lagene som har mottatt minst 50 stemmer samme dag.
  • Innsamlingstrekning: 

Hver dag trekkes én vinner fra lagene som har samlet inn over 2000 kr totalt på spleisen sin.

Klubben i mitt hjerte støtter idrettslag over hele Norge og heier på arbeidet med å skape god aktivitet, positive miljøer, idrettsglede og fellesskap i lokalmiljøene. Ditt bidrag vil utgjøre en forskjell, uansett hvor mye eller lite du gir.

Hvordan kan du hjelpe oss? 

Stem på og støtt spleisen vår for å hjelpe klubben vår i konkurransen! Vi vil utelukkende bruke disse pengene på reise for våre svømmere slik at de kan være med og vise fram klubben på best mulig måte i landsdelen :-)

Reisestøtte for Sortland SLK til LÅMØ (Landsdelsmesterskapet i svømming)

14 550 kroner innsamlet

59 givere
Avsluttet 25.11.2019
19% av 75 000 kr
Verifisert
Håkon Kristiansen
står bak spleisen
Avsluttet
Del innsamlingen
Facebook
Twitter
Plakat
Håkon Kristiansen er ansvarlig for innholdet i denne innsamlingen og for at pengene går til angitt formål. Mistanke om brudd på våre vilkår? Rapporter den til oss.

Se hva andre spleiser på 🙌

Tenker du på å lage en spleis til noe du brenner for? Vi har samlet et knippe inspirerende spleiser!
Se flere spleiser vi heier på

Uuups! Du bruker en utdatert nettleser.

Med nettleseren du nå bruker vil spleis.no ikke kunne brukes skikkelig. Men fortvil ikke! Du har flere muligheter;

  1. Bytt til en annen nettleser, for eksempel Google Chrome
  2. Fortsett på mobiltelefonen, bare skriv inn adressen:
  3. Lukk denne boksen, og fortsett på eget ansvar

×