JULEFEIRING MED LANGANGEN MAT
9 835 kr
26 givere
Avsluttet
En tjeneste fra SpareBank 1
Spleis har støttet innsamlingen med 2 000 kr
Folket (7 835 kr)
Spleis (2 000 kr)
9 835 kr98 % av 10 000 kr

JULEFEIRING MED LANGANGEN MAT

Alle pengene som kommer inn går til å arrangere julaften for alle som måtte ønske å feire jul med Langangen Mat, dette er et tilbud for å motvirke at man sitter alene i Julen.

Julen er tid for samhold og sosiale opplevelser, det er ikke alle som kan, vil eller har mulighet til å feire jul sammen med andre av ulike årsaker.

Vi ønsker å tilby en fin julefeiring for alle og ønsker velkommen til Langangen Mat sin første åpne, helt gratis julefeiring for alle som ønsker å komme.

Jeg vil tro dette er første gang man dekker opp til langbord å feirer jul i en dagligvarebutikk, men vi pakker vekk kjøler å innredning å dekker opp til en varm og koselig tilværelse med stort juletre, deilig julemat og musikk i det som før var kafè hos oss.

Dette er et tilbud til alle som bor i Grenland, men ønsker du å delta og ikke holder til her så er du uansett hjertelig velkommen og du blir satt stor pris på uansett om du vil være frivillig eller gjest :)

Vi trenger din hjelp❤

For at vi skal klare å arrangere feiringen trenger vi din hjelp, du kan bidra med en donasjon, gave eller frivillig arbeid. Du bestemmer selv hvordan du vil bidra. 

Vi forventer ca 50+ gjester og med gaver, mat, pynt, transport og annet utstyr samt aktiviteter vil det koste ca 900- 1200kr PR person å arrangere julefeiringen. Vi håper derfor du kan hjelpe oss litt på vei. 

Vi har allerede lagt 10,000kr i potten samt mangfoldige gratis arbeidstimer samt pågangsmot og håper å nå målet vårt.

Ønsker du å feire jul med oss?

Det hadde vært utrolig koselig både for meg som Daglig Leder og alle frivillige samt gjester, det er faktisk slik at jeg også hvert år feirer jul alene. Jeg har aldri hatt noe imot å gjøre det men nå syntes jeg det er på tide å samle sammen flotte mennesker til en stor feiring.

Julefeiringen er helt gratis og vi setter opp transportmuligheter fra Porsgrunn, Skien og Bamble om du ikke har bil eller har mulighet til å komme deg til oss selv, vi kjører deg også tilbake. Er du usikker på om du orker å være hos oss hele kvelden kan vi også være behjelpelig med transport før feiringen er over. Denne kvelden er for alle så her er det ingen hindringer.

Vi setter pris på om du melder deg på for at vi skal kunne planlegge med både mat og andre praktiske ting, det er bedre at du melder deg på og heller sier ifra i siste liten om du ikke kan. Send oss en mail på langangenmat@gmail.com eller melding for påmelding. Ønsker du å melde deg på anonymt så sender du bare en mail hvor du skriver at jeg kommer, hilsen anonym. Om du ønsker å bare dukke opp så er du hjertelig velkommen til det, ingen krav om at du må melde deg på. Vi tar deg imot med åpne armer uansett.

Skriv eventuelt noen ord om du trenger transport, har allergier eller andre utfordringer vi må ta hensyn til. Legg også ved navn samt telefonnummer.


Vi har plass til 50 personer men om det kommer fler så lager vi plass :)

Adressen er Langangsveien 324, 3947 Langangen


Vil du jobbe frivillig hos oss på julaften?

Vi trenger frivillige som stiller opp på julaften for å lage en heidundrende feiring for både deg selv og andre, vi steller istand flotte bord, gaver og julemat samt hygge for store å små.

Hvordan organiseres oppgavene?

Klokken 14 møtes de frivillige for å sette igang med forberedelsene, dekke bord, pynte lokalet, ordne gaver og planlegge kvelden. Langangen Mat holder velkomsttale og vi serverer maten rett etterpå, deretter fortsetter kvelden med morsomme påfunn, dessert, gaver og lek for både store å små.

Noen trenger litt ekstra assistanse og ønsker seg kanskje en fadder for kvelden, dette er oppgaver de fleste kan bidra med.

Hva kan du gjøre som frivillig denne kvelden?

Lage mat

Pynte

Servere

Rydde, vaske og holde orden

Pakke inn gaver

Være fadder for en av gjestene

Har du bil kan du være med å transportere gjester under kvelden, vi skal prøve å dekke kostnaden til bensin for dette.

Komme med ideer

Pluss mange andre givende oppgaver.


Du som frivillig er også en gjest og skal spise sammen med oss og pakke opp gaver med resten av gjengen, man har som frivillig bare et litt ekstra ansvar i å gjøre kvelden ekstra hyggelig.

For påmelding send mail til langangenmat@gmail.com eller send oss en melding, deretter får du mer informasjon.

Det kommer gjester i alle aldere og noen har helseutfordringer. Felles for dem alle er at de gleder seg veldig til å feire jul med oss.


Ønsker du å sponse oss?

Det kommer selvfølgelig en del kostnader til et slikt arrangement, vi spytter inn 10,000kr i tillegg til sponsing av en del gaver og mat. Om du har lyst til å hjelpe oss med et lite bidrag så kan du enten sette inn valgfritt beløp på vår nyopprettede julekonto eller bidra med mat, en julebrus eller annet. Her kan man bidra med det man har.

Kontonummer til Julekontoen er 9802 28 11886 og du kan også bidra med fysiske gaver, mat, legge igjen pantelappen i butikken eller legge noen kroner i bøssa vår ved kassen. Du kan også bruke Spleis, det er veldig hyggelig for da ser man hvor mye som er gitt hele tiden.

Vi setter umåtelig pris på alle bidrag uansett hva eller hvor mye det er. Komplett regnskap for arrangementet blir lagt ut på Facebook med en takk etter julefeiringen er over.


Vi søker også kommunen om et lite bidrag.


Alle midler som eventuelt blir igjen blir lagt inn i en ny frivillig organisasjon som jobber for inkludering, likeverd og trygghet og som har hovedfokus i å hjelpe alle mennesker ved å arrangere morsomme ting som både julefeiring, sommermorro for barn eller hyttetur for familier uten mulighet for å gjennomføre det selv. Det er så utrolig mye man kan gjøre og vi ønsker å bidra.


Så da vil jeg ønske alle en flott tid fremover og håper du kan hjelpe oss å hjelpe andre :)

Gi et valgfritt beløp

 1. Gi det du vil

  For deg som vil støtte oss med et valgfritt beløp

  Valgfritt beløp

  Ubegrenset antall

Velg en belønning

 1. Få et REX skrapelodd fra Vinn Vinn lotteriene

  Velger du denne får du til sendt et Rex skrapelodd fra Vinn Vinn lotteriene og er med å støtter mange. Vinner ikke du, går pengene til viktige og samfunnsnyttige formål. Det er det vi kaller en vinn-vinn-situasjon, og det er derfor vi kan si «det er alltid noen som vinner».

  100 kr

  1 har valgt denneUbegrenset antall
 2. Få et 1-2-3 skrapelodd fra Vinn Vinn lotteriene

  Velger du denne får du til sendt et 1-2-3 skrapelodd fra Vinn Vinn lotteriene og er med å støtter mange. Vinner ikke du, går pengene til viktige og samfunnsnyttige formål. Det er det vi kaller en vinn-vinn-situasjon, og det er derfor vi kan si «det er alltid noen som vinner»

  250 kr

  Ubegrenset antall
Opprettet av
VerifisertDidrik Gunnestad
Identifisert med BankID
Pengene utbetales til

Orgnr. 923 854 878

Del innsamlingen
Facebook
E-post
Lenke
Instagram
Bygg inn
Didrik Gunnestad er ansvarlig for innholdet i denne innsamlingen og for at pengene går til angitt formål. Mistanke om brudd på våre vilkår? Rapporter den til oss.
Uuups! Du bruker en utdatert nettleser.

Med nettleseren du nå bruker vil spleis.no ikke kunne brukes skikkelig. Men fortvil ikke! Du har flere muligheter;

 1. Bytt til en annen nettleser, for eksempel Google Chrome
 2. Fortsett på mobiltelefonen, bare skriv inn adressen:
 3. Lukk denne boksen, og fortsett på eget ansvar

×