Tilbakebetaling
28 010 kr
91 givere
Avsluttet

En tjeneste fra Logo SpareBank 1

21% av målet oppnådd
28 010 kr21 % av 130 000 kr

Tilbakebetaling

Alle pengene som samles inn, vil kun bli brukt på å betale tilbake de jeg har svindlet. Det vil bli administrert av min mor, Jorun Fugløy Sundklakk. Hun kan bekrefte det på telefon om ønskelig. (94381290)

Jeg trenger hjelp. 

Det er i grunn surrealistisk at jeg skriver dette. For 4 år siden hadde jeg hele livet foran meg og alt så positivt ut. Nå er jeg på psykiatrisk avdeling og har mistet det meste jeg har. Nylig fått sparken, over 2 millioner i gjeld, må trolig slutte midt i min andre utdanning, svindlet en rekke personer og blir trolig dømt til fengsel iløpet av de kommende ukene.

Som de fleste av mine venner vet så har jeg slitt med pengespill, da dette kom frem i en dokumentar jeg hadde med NRK p3 for snart 3 år siden. Ting så lyst ut etter det, og jeg dro tilbake for å begynne på flyskolen igjen. Det varte ikke lenge, og jeg måtte pakke kofferten min og dra tilbake til Ålesund bare etter et par måneden. Dette var våren 2018, og jeg møtte rett og slett veggen da. Jeg begynte å spille igjen og før sommeren 2019 hadde jeg rundt 2 millioner i gjeld. Det er vanskelig å forklare hvorfor, men man havner i en slags spiral hvor man tenker at situasjonen er så mørk, at det ikke har noe å si om man har 50 tusen til mer i gjeld. Man føler seg fucked uansett.

Dette førte til at jeg begynte å selge ting jeg eide i sommer, i desperasjon for å ordne opp for meg. Jeg har alltid vært en "ja person", eller "flink pike" som en psykolog kalte meg. Det vil si at jeg ironisk nok setter andre foran meg og gjør det jeg kan for å tilfredstillende andre. Mens jeg da solgte diverse ting på Finn, mottok jeg betaling fra 2 forskjellige personer mens jeg var på jobb. No surprise, jeg spilte disse bort. Jeg fikk panikk, ettersom jeg ikke har penger til å betale tilbake de tilbake. Iløpet av den helgen endte jeg opp med å svindle over 20 personer for total rundt 130.000kr. Planen min var at jeg måtte gjøre opp for meg, og hvis jeg ikke klarte det, skulle jeg ta livet mitt den søndagen. Jeg klarte det selvfølgelig ikke. 

Jeg er på en måte heldig at jeg ikke tok livet mitt likevel. Jeg har anbefalt alle jeg har svindlet å anmelde meg, slik at namsmannen vil prioritere straffbar gjeld over vanlig gjeld, ettersom jeg har tvangstrekk på lønnen min og sitter igjen med svært lite. 

Jeg har utnyttet uskyldige mennesker og brutt tillit til folk rundt meg. Dette gjør at jeg nå sitter uten mulighet til å gjøre opp for meg. Om få uker skal jeg også opp i retten for å få vite dommen min i en såkalt "tilståelsesdom".

Ting ser ikke lyst ut. Statusen min nå er at jeg er innlagt på psykiatrisk, mistet jobben min, mistet rett til å motta penger fra nav på 3 måneder, må trolig slutte på min andre utdanning grunnet hva jeg har gjort, blir snart dømt og må trolig sone i fengsel, i tillegg til at jeg har gjeld på +/- 2.5 millioner.

Jeg føler meg rett og slett som et monster, etter at jeg har begynt å gjort kriminelle handlinger. Det er ikke den personen jeg vil være, og jeg deler dette slik at jeg slipper å leve et dobbeltliv, det klarer jeg ikke lengre. 

Det sier seg selv at det er vanskelig for meg å gjøre opp for meg. Jeg ber derfor om hjelp til å samle inn penger for å betale tilbake de jeg har svindlet, og jeg vil få noen andre til å administrere kontoen. Min egen gjeld vil etterhvert gå under gjeldsordning, slik at eventuelle penger her ikke vil gå til det. Jeg har selv ikke tilgang til egen lønnskonto lengre, da jeg ikke er i stand til å styre min egen økonomi. 

Opprettet av
Identifisert med BankID
Pengene utbetales til
VerifisertJorun Perdy Fugløy Sundklakk
Identifisert med BankID
Del innsamlingen
Facebook
E-post
Lenke
Instagram
Plakat
Bygg inn
Sigurd Sundklakk er ansvarlig for innholdet i denne innsamlingen og for at pengene går til angitt formål. Mistanke om brudd på våre vilkår? Rapporter den til oss.

Se hva andre spleiser på 🙌

Tenker du på å lage en spleis til noe du brenner for? Vi har samlet et knippe inspirerende spleiser under!

Se spleiser vi digger
Se flere spleiser vi digger

Uuups! Du bruker en utdatert nettleser.

Med nettleseren du nå bruker vil spleis.no ikke kunne brukes skikkelig. Men fortvil ikke! Du har flere muligheter;

  1. Bytt til en annen nettleser, for eksempel Google Chrome
  2. Fortsett på mobiltelefonen, bare skriv inn adressen:
  3. Lukk denne boksen, og fortsett på eget ansvar

×