Nytt studioutstyr til Troillprat-podcasten
4 889 kr
33 givere
Avsluttet

Nytt studioutstyr til Troillprat-podcasten

Troillprat er en podcast av, med og for Rosenborg-supportere. Den er laget av entusiastiske supportere som virkelig brenner for RBK, men vi har virkelig startet på bar bakke når det gjelder tilgang til utstyr og programvare for å lage en så god podcast som mulig.


Etter 25 produserte episoder ønsker vi å øke kvaliteten på det vi leverer, og det enkelte punktet som kan gjøre størst forskjell her er utstyret vi bruker til å ta opp episodene. Med ordentlige mikrofoner kan vi rett og slett oppnå en lydkvalitet som ikke er praktisk mulig uten proffutstyr. Håpet er å nærme seg radiokvalitet for de flere tusen som faktisk hører på Troillprat.


Dersom noen skulle være så generøse og være med å sponse oss, vil pengene uavkortet gå til produksjon av podcast. Som nevnt handler dette først og fremst om utstyr, men skulle dette prosjektet gå over all forventning vil vi også investere i software for redigering og det som er nødvendig for å ha en tilstedeværelse på Internet.


På forhånd en stor takk til alle som ønsker å være med på dette - legger du noen kroner i det vil vi også gjerne ha deg med på podcasten for å få takket deg skikkelig!

Innsamler
Rune JacobsenVerifisert
Pengene utbetales til Rune Jacobsen
Del innsamlingen
Rune Jacobsen er ansvarlig for innholdet i denne innsamlingen og for at pengene går til angitt formål. Mistanke om brudd på våre vilkår? Rapporter den til oss.
Nettleseren din trenger en oppdatering

Det er ikke sikkert Spleis fungerer eller vises riktig. Oppdater nettleseren

×