Nytt studioutstyr til Troillprat-podcasten
4 989 kr
33 givere
Avsluttet

En tjeneste fra SpareBank 1

Nytt studioutstyr til Troillprat-podcasten

Troillprat er en podcast av, med og for Rosenborg-supportere. Den er laget av entusiastiske supportere som virkelig brenner for RBK, men vi har virkelig startet på bar bakke når det gjelder tilgang til utstyr og programvare for å lage en så god podcast som mulig.

Etter 25 produserte episoder ønsker vi å øke kvaliteten på det vi leverer, og det enkelte punktet som kan gjøre størst forskjell her er utstyret vi bruker til å ta opp episodene. Med ordentlige mikrofoner kan vi rett og slett oppnå en lydkvalitet som ikke er praktisk mulig uten proffutstyr. Håpet er å nærme seg radiokvalitet for de flere tusen som faktisk hører på Troillprat.

Dersom noen skulle være så generøse og være med å sponse oss, vil pengene uavkortet gå til produksjon av podcast. Som nevnt handler dette først og fremst om utstyr, men skulle dette prosjektet gå over all forventning vil vi også investere i software for redigering og det som er nødvendig for å ha en tilstedeværelse på Internet.

På forhånd en stor takk til alle som ønsker å være med på dette - legger du noen kroner i det vil vi også gjerne ha deg med på podcasten for å få takket deg skikkelig!

Opprettet av
Identifisert med BankID
Pengene utbetales til Rune Jacobsen
Del innsamlingen
Facebook
E-post
Lenke
Instagram
Plakat
Bygg inn
Rune Jacobsen er ansvarlig for innholdet i denne innsamlingen og for at pengene går til angitt formål. Mistanke om brudd på våre vilkår? Rapporter den til oss.

Se hva andre spleiser på 🙌

Tenker du på å lage en spleis til noe du brenner for? Vi har samlet et knippe inspirerende spleiser under!

Se spleiser vi digger
Se flere spleiser vi digger
Uuups! Du bruker en utdatert nettleser.

Med nettleseren du nå bruker vil spleis.no ikke kunne brukes skikkelig. Men fortvil ikke! Du har flere muligheter;

  1. Bytt til en annen nettleser, for eksempel Google Chrome
  2. Fortsett på mobiltelefonen, bare skriv inn adressen:
  3. Lukk denne boksen, og fortsett på eget ansvar

×