Hjelp mæ å hjelp familia i julenød ❤️
17 170 kr
96 givere
Avsluttet
En tjeneste fra SpareBank 1
Spleis har støttet innsamlingen med 2 000 kr
Folket (15 170 kr)
Spleis (2 000 kr)
17 170 kr86 % av 20 000 kr

Hjelp mæ å hjelp familia i julenød ❤️

julehjelpen ❤️

Hei, å tusen takk for at du kom inn på akkurat denne Spleisen ❤️ I år som i fjor, vil jeg gjerne hjelpe familier som ikke har råd til å unne seg den gode julematen, å kosen som vi andre tar som en selvfølge! Det er ikke alle som har råd å få ribba eller pinnekjøttet på bordet, fylle barnas julestrømper med godteri - å hvertfall ikke ha pakker under treet.

 Hva er julen uten å se gleden i barnas øyner når de ser at strømpen er fyllt opp? Hva er julen uten den nydelige julematlukten fra kjøkkenet? Hva er julen uten å ha bekymringer for om pengene strekker til neste mnd fordi alle pengene ble brukt på julemat og gaver? Jeg vet hvordan dette er, å det er smertelig urettferdig at mange i norges land sitter slik, å det vil jeg prøve å gjøre noe med!

 Jeg ønsker å hjelpe så mange som mulig, men mine egne midler strekker desverre ikke til mer enn 1 kansje 2 familier, å derfor starter jeg denne spleisen, så vi sammen kan hjelpe flere ❤️ Det er også mulighet for å kjøpe inn f.eks gaver til alle aldre, både barn og voksne, mat, julegodt eller lignende å levere til meg så leverer jeg videre til de familier jeg kommer i kontakt med ❤️ hvis noe blir overskytende av penger eller gaver, blir dette donert til barneavdelingen på Nordlandssykehuset ❤

Alle bidrag mottaes med STOR takk, små som store ❤️ 

Opprettet av
VerifisertCecilie Marie Falch
Identifisert med BankID
Pengene utbetales til Cecilie Marie Falch
Del innsamlingen
Facebook
E-post
Lenke
Instagram
Bygg inn
Cecilie Marie Falch er ansvarlig for innholdet i denne innsamlingen og for at pengene går til angitt formål. Mistanke om brudd på våre vilkår? Rapporter den til oss.
Uuups! Du bruker en utdatert nettleser.

Med nettleseren du nå bruker vil spleis.no ikke kunne brukes skikkelig. Men fortvil ikke! Du har flere muligheter;

  1. Bytt til en annen nettleser, for eksempel Google Chrome
  2. Fortsett på mobiltelefonen, bare skriv inn adressen:
  3. Lukk denne boksen, og fortsett på eget ansvar

×