LukkVi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen. Les mer om personvern på Spleis eller finn lenken igjen i bunnen av siden.
Prosjektbilde for Støtt ImF Rogaland sitt arbeid

Støtt ImF Rogaland sitt arbeid

Julefeiring, ferietilbud for folk som ikke har råd til å reise på ferie, forkynnelsesarbeid på barnelag, søndagsskole, ungdomslag og andre møter, konfirmasjonsarbeid for de som vil konfirmere seg på bedehuset, ledertrening av unge ledere, leirarbeid mm.

I dag starter en 14 dagers spleisaksjon til ImF Rogaland sitt arbeid. Arbeidet vi ansatte gjør blir lønnet med frivillige gaver. Jeg syntes vi gjør en så viktig jobb og det tror jeg ikke jeg er alene om å syntes. Utrolig mange engasjere seg i dette viktige arbeidet. Hver dag vil jeg legge ut et nytt innlegg på facbook for å presentere arbeid som blir drevet i sammenhengen vår. Har du det likt meg og ikke har mulighet til å engasjere deg i julemessen vi skal ha på Saron på fredag 6. og lørdag 7. desember, fortvil ikke. Vi får en sjans til å bidra på vår måte her. Velkommen til å bidra!

JULEFEIRING! I år skal vi åpne opp slik at 120 stk skal få komme til Ognatun og feire jul. Vi får kjenne på et felleskap og stor glede denne dagen! Juleevangeliget skal bli dramatiskert, julemiddag og dessert blir servert. Vi skal gå rundt juletreet og synge julesanger. Alle våre gjester skal få julegaver. Etterpå skal vi kose oss meg frukt og julekaker. Vi feirer Jesus og hverandre! Vi du gi et bidrag til dette arbeidet?

KONFIRMASJON! I samarbeid med lokale menigheter, får vi vandre sammen med noen konfirmanter hvert år og kan gi dem en god opplevelse og fortelle dem at Jesus Kristus er god nok for dem, og at de er gode nok for ham. Det er nok det Jesus gjorde! Vil du gi ditt bidrag til konfirmasjonsarbeidet?

LEDERTRENING!"Vi ønsker å fokusere på ledertrening fordi vi tror at dette er en viktig investering. Vi ønsker å trene opp og inspirere ledere til å være helhjertede disipler, og utruste dem til å disippelgjøre andre", sier Ester Frantzen Aarsland, Ledertreningskonsulenten vår. Støtter du vårt ledertrenings arbeid?

TENLEIR! Hver høst har vi en Tenleir med aktivitet, sosialt vennskap, tydelige forbilder og god forkynnelse. Her får tenåringer høre at Jesus elsker dem, kaller dem til frihet og etterfølgelse!

SIRKEL D! Et læringsfellesskap for smågrupper som i vil lære å kjenne Gud på en måte som får betydning for livet i hverdagen

UNGLEDERTRENING! Vi vandrer tett sammen med noen ledere i tenårene, og kan gi dem grunnleggende og karakterbyggende lederutvikling. Det er spennende å se hva Den hellige ånd og Jesus har gjort i deres liv, og fortsetter å gjøre! Det vil gi ringvirkninger!

PRAKSISPLASSER! I år har vi 3 studenter som går andre året på Bildøy Bibelskole. (T2). De er i praksis på bedehuset i Bjerkreim, Vikeså, Nærbø og i Bjerkreim kirke. ImF Rogaland har personalansvar for disse, og er med og legger til rette for at de skal ha det bra i sin praksisperiode. Bor du i en av disse bygdene og syntes de gjøre en god jobb i alt arbeidet de er med på, gi ditt bidrag.

DISIPPELTRENING! Ved bruk av disippeltreningsprogrammet Awana hjelper vi ledere til å disippeltrene barn og unge både på leir og i ulike lag. Syntes du disippeltrening er viktig, gi ditt bidrag. Les mer om Awana på: https://www.awana.no/

FORKYNNELSE! Flere ganger i uken sende vi ut våre ansatte til å forkynne Guds ord for barn, unge, voksne, godt voksne og eldre. Vi i ImF Ung ønsker at barn og unge skal kjenne, elske og tjene Jesus Kristus.

LEIR! 14 helger i året samles barn og unge til leir på Ogantun. Mye ar vår arbeidstid går med til dette viktige arbeidet. Syntes du at det er viktig at barn og unge kan reise på leir, støtt dette arbeidet ved å gi en gave på konto nr.:8220 02 80101

FLERKULTURELL LEIR. I august skal vi igjen la barnefamilier få reise på ferie til Ognatun. Det blir kanskje deres eneste ferie den sommeren. Ønsker du å gi et barn en ferie denne sommeren, gi ditt bidrag. 

LAN-LEIR. Norges mest populære hobby er dataspilling, og vi ønsker å kombinere dataspilling og leir for å kunne gi deltakere med denne hobbyen en kjekk leir og samtidig et tydelig budskap. Det handler om å finne aksept for sin hobby innenfor kristen virksomhet, og høre at Jesus bryr seg om deg og dine hobbyer.

FINNMARK INDREMISJON.Finnmark Indremisjon har to leirsteder der det drives leirer for barn og unge. Kretsen har 5 ansatte som forkynner og driver lagsarbeid for barn, ungdommer og voksne i en den nordligste og østligste delen av Norge der det bor 75 000 innbyggere.

Støtt ImF Rogaland sitt arbeid

7 620 kroner innsamlet

12 givere
Avsluttet 17.12.2019
15% av 50 000 kr
Anne Berit Aarsland sitt profilbilde
Verifisert
Anne Berit Aarsland
står bak spleisen
Avsluttet
Del innsamlingen
Facebook
Twitter
Plakat
Lagre bildet på telefonen din og last bildet opp på Instagram som et vanlig innlegg eller i story.
Skriv ut en plakat og heng den opp i ditt nabolag eller legg den i naboenes postkasse.
Skriv ut QR-koden og vis den frem til potensielle givere slik at det blir enklere for dem å gi.
Anne Berit Aarsland er ansvarlig for innholdet i denne innsamlingen og for at pengene går til angitt formål. Mistanke om brudd på våre vilkår? Rapporter den til oss.

Se hva andre spleiser på 🙌

Tenker du på å lage en spleis til noe du brenner for? Vi har samlet et knippe inspirerende spleiser!
Se flere spleiser vi heier på

Uuups! Du bruker en utdatert nettleser.

Med nettleseren du nå bruker vil spleis.no ikke kunne brukes skikkelig. Men fortvil ikke! Du har flere muligheter;

  1. Bytt til en annen nettleser, for eksempel Google Chrome
  2. Fortsett på mobiltelefonen, bare skriv inn adressen:
  3. Lukk denne boksen, og fortsett på eget ansvar

×