LukkVi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen. Les mer om personvern på Spleis eller finn lenken igjen i bunnen av siden.
Prosjektbilde for Sammen for Orkla ❤️

Sammen for Orkla ❤️

Vi lover at hele overskuddet går uavkortet til Orkla ASA.

Kjære reklamebransje, tilstøtende samarbeidspartnere og venner,

Orkla er ikke helt fornøyde med sin egen likviditet, og har følgelig bevilget seg selv retten til å handle på krita i 60 dager, til tross for at selskapet har opplevd en vekst på 40 prosent siden 2014.

Vi ønsker Orkla alt godt og regner med at mange av leverandørene synes at en betalingsutsettelse kan være en fin måte å være med å bidra til selskapets ve og vel. 

Selvsagt vil vi i reklamebransjen også være med å hjelpe, men med dagens stadig krympende marginer kan det rett og slett bli vanskelig for et lite byrå å overleve (gjennomsnittlig driftsresultat i norske byråer ligger på rundt 2 millioner, som betyr at for mange byråer vil disse ekstra ukene med betalingsutsettelse utgjøre forskjellen på å eksistere eller ikke eksistere).

Dermed foreslår Kreativt Forum en innsamlingsaksjon, eller rettere sagt en spleis, slik at de som har ressurser til å bidra kan være med på å øke Orklas likviditet.

For som Orkla selv sier det så godt (vår oversettelse): Vi har forståelse for de umiddelbare  ulempene dette kan medføre, men forventer også at dette vil muliggjøre enda bedre forhold og samarbeid i tiden fremover.Sammen for Orkla ❤️

136 kroner innsamlet

18 givere
Avsluttet 03.01.2020
0% av 1 000 000 kr
ORKLA ASA sitt profilbilde
ORKLA ASA mottar pengene
Kreativt Forum sitt profilbilde
Ikke-verifisert
Kreativt Forum
står bak spleisen
Avsluttet
Del innsamlingen
Facebook
Twitter
Plakat
Kreativt Forum er ansvarlig for innholdet i denne innsamlingen og for at pengene går til angitt formål. Mistanke om brudd på våre vilkår? Rapporter den til oss.

Se hva andre spleiser på 🙌

Tenker du på å lage en spleis til noe du brenner for? Vi har samlet et knippe inspirerende spleiser!
Se flere spleiser vi heier på

Uuups! Du bruker en utdatert nettleser.

Med nettleseren du nå bruker vil spleis.no ikke kunne brukes skikkelig. Men fortvil ikke! Du har flere muligheter;

  1. Bytt til en annen nettleser, for eksempel Google Chrome
  2. Fortsett på mobiltelefonen, bare skriv inn adressen:
  3. Lukk denne boksen, og fortsett på eget ansvar

×