Prosjektbilde for Hjelp oss å redde liv!

Hjelp oss å redde liv!

Ambulansen ønsker denne spesielle maskinen, da de vet at dette er utstyr som kan redde, og har reddet, liv i distriktet.

En Lucas hjertekompresjonsmaskin er noe de ønsker sterkt i Grimstad. Denne maskinen gjør at pasienter med hjertestans kan settes raskt under behandling og fraktes raskere inn til PCI-senteret ved Sørlandet sykehus Arendal for videre behandling.

Selv om maskinen skal stå i ambulansen i Grimstad, vet vi at bilen ofte er på oppdrag i så vel Arendal som Froland og Lillesand, samt andre kommuner i Agder!

  • Stasjonskoordinator Einar Smedsaas og fylkesleder Baard Larsen i FFHB AA.


"Når hjertet plutselig slutter å slå, kreves det effektive og  kontinuerlige brystkompresjoner for å opprettholde blodsirkulasjonen  frem til pasientens egen hjertefunksjon er gjenopprettet. Ved å bruke LUCAS standardiseres kvaliteten på hjertelungeredningen og avbruddene i kompresjonene kan minimeres. 

LUCAS frigjør hender, slik at redningspersonellet kan fokusere på  andre livreddende aktiviteter. Det er ikke lenger nødvendig å  kompromisse mellom redningspersonellets sikkerhet og pasientens  sirkulasjon, for eksempel under flytting av pasienten på skadestedet  eller mellom sykehusavdelinger, eller under ambulansetransport". (KILDE: LUCAS-CPR.COM)

  • En Lucas 3 på pasient under transport til sykehus. ILLUSTRASJONSFOTO!


Effektiv HLR kan ikke gis til pasient under transport. Med en Lucas-hjertekompresjonsmaskin kan ambulansepersonellet gi livsviktig førstehjelp hele veien under transport inn til sykehus. Dermed øker også overlevingssjansen. 

https://www.youtube.com/watch?v=HvNkWpZmdHA&feature=youtu.be

Innsamlingen står fylkeslederen i Foreningen for hjertesyke barn i Aust-Agder (FFHB AA) for, som privatperson, men innsamlet beløp går inn til foreningens konto. FFHB AA har vedtatt å selv støtte Spleisen med 10.000 kroner!

Hjelp oss å redde liv!

30 250 kroner innsamlet

60 givere
Avsluttet 05.02.2020
20% av 150 000 kr
Baard Arvid Larsen sitt profilbilde
Verifisert
Baard Arvid Larsen
står bak spleisen
Avsluttet
Del innsamlingen
Facebook
E-post
Lenke
Instagram
Plakat
QR-kode
Bygg inn
Baard Arvid Larsen er ansvarlig for innholdet i denne innsamlingen og for at pengene går til angitt formål. Mistanke om brudd på våre vilkår? Rapporter den til oss.

Se hva andre spleiser på 🙌

Tenker du på å lage en spleis til noe du brenner for? Vi har samlet et knippe inspirerende spleiser!
Se flere spleiser vi heier på

Uuups! Du bruker en utdatert nettleser.

Med nettleseren du nå bruker vil spleis.no ikke kunne brukes skikkelig. Men fortvil ikke! Du har flere muligheter;

  1. Bytt til en annen nettleser, for eksempel Google Chrome
  2. Fortsett på mobiltelefonen, bare skriv inn adressen:
  3. Lukk denne boksen, og fortsett på eget ansvar

×