LukkVi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen. Les mer om personvern på Spleis eller finn lenken igjen i bunnen av siden.
Prosjektbilde for Terningen - et rusfritt alternativ i Flekkefjord

Terningen - et rusfritt alternativ i Flekkefjord

Alle pengene som samles inn vil gå til spill, inventar og andre driftsmiddel som er nødvendige for å holde "Terningen" åpent.



Etter at Avisen Agder AS i oktober 2019 skrev en artikkel om alkoholproblematikken blant ungdom i Flekkefjord, så var vi en liten gjeng som tenkte at en ide vi har hatt under utforming i flere år burde realiseres.

Boardgamefanatics har for flere år siden startet opp som en liten facebook-gruppe av spillere i Flekkefjord og omegn. Målet var å samle så mange folk som mulig av alle aldere. Dette for å vise det sosiale samværet rundt brettspill og at deltakere skal kunne stifte nytt bekjentskap med andre spillere som vanligvis ikke ville vært i deres omgangskrets om det ikke hadde vært for felles hobby.

Vi ønsker å etablere et lokale i Flekkefjord hvor ungdom og voksne kan komme sammen å spille spill av alle slag. I første omgang fokuserer vi på brettspill, kortspill, rollespill og miniatyrspill, men planen er å ekspandere herfra til kanskje digitalt eller liknende aktiviteter etterhvert dersom etterspørselen er der.

Spillene som anvendes vil være kjøpt og betalt av foreningen og dørene vil være åpne for alle som skulle ønske det. Vårt hovedfokus er å gi ungdommen i Flekkefjord et annet tilbud enn alkoholen. Dette tiltaket er også et bra alternativ for folk som er litt mer vanskeligstilt enn andre for eksempel grunnet økonomi, psykiske problemer eller etnisk bakgrunn. Vi mener at dette er en innovativ og bra måte å angripe disse samfunnsproblemene på.

Foreningen Boardgamefanatics ble etablert i oktober måned og vi begynte straks å lete etter lokale som kunne dekke de behovene et slikt lokale skulle trenge.

Etter en litt tilfeldig samtale med Smaabyen Flekkefjord fikk vi et tips om et lokale og kontakt info til huseier. Vi kontaktet huseier snarest og fikk tilbakemelding om at vi kunne leie lokalet kostnadsfritt dersom vi selv stod for nødvendig oppussing.

Det var enormt mye arbeid som skulle til for å få dette opp å kjøre, men takkevære mye hjelp av lokale bedrifter og mye dugnad fra vår side, så ser nå alt ut til å nå komme i havn i løpet av januar måned 2020.

Terningen - et rusfritt alternativ i Flekkefjord

5 750 kroner innsamlet

19 givere
Avsluttet 20.01.2020
19% av 30 000 kr
BOARDGAMEFANATICS sitt profilbilde
BOARDGAMEFANATICS mottar pengene
Verifisert
Thom Åge Klungland
står bak spleisen
Avsluttet
Del innsamlingen
Facebook
Twitter
Plakat
Lagre bildet på telefonen din og last bildet opp på Instagram som et vanlig innlegg eller i story.
Skriv ut en plakat og heng den opp i ditt nabolag eller legg den i naboenes postkasse.
Skriv ut QR-koden og vis den frem til potensielle givere slik at det blir enklere for dem å gi.
Thom Åge Klungland er ansvarlig for innholdet i denne innsamlingen og for at pengene går til angitt formål. Mistanke om brudd på våre vilkår? Rapporter den til oss.

Se hva andre spleiser på 🙌

Tenker du på å lage en spleis til noe du brenner for? Vi har samlet et knippe inspirerende spleiser!
Se flere spleiser vi heier på

Uuups! Du bruker en utdatert nettleser.

Med nettleseren du nå bruker vil spleis.no ikke kunne brukes skikkelig. Men fortvil ikke! Du har flere muligheter;

  1. Bytt til en annen nettleser, for eksempel Google Chrome
  2. Fortsett på mobiltelefonen, bare skriv inn adressen:
  3. Lukk denne boksen, og fortsett på eget ansvar

×