Morten trenger hjelp
363 950 kr
963 givere
Avsluttet

En tjeneste fra Logo SpareBank 1

109% av målet oppnådd
363 950 kr109 % av 333 760 kr

Morten trenger hjelp

Pengene vil brukes for å behandle Morten

13.12.2019: Morten fikk påvist kreft i mage med spredning i leveren i januar 2018. Morten responderte bra på behandlingen de første 18 månedene. Sommeren 2019 sluttet cellegiften å virke og han startet på nye behandlinger. Disse behandlingene har ikke hatt den ønskede effekten og kreftsvulstene har begynt å vokse igjen. Vi er nå på det tidspunkt at det offentlige ikke har flere behandlingsformer som man vet fungerer for Morten sin kreftform.   

Morten har det siste halve året slitt med mange infeksjoner og vært i perioder veldig dårlig.  Det har toppet seg nå de 3 siste ukene med flere infeksjoner og altfor høye leververdier. Legen har på Mortens vegne søkt om immunterapi, men søknaden ble avslått i dag 13.12.2019. Vi står nå i en fortvilet situasjon; Morten "står på kanten av stupet". 

I dag fikk han tre valg for de neste ukene: 

1. Prøve en cellegift som tidligere har vist seg ikke å fungere i håp om at den "bremser" veksten noe. 

2. Prøve stråling kun på leveren (uprøvd på så store områder, uvisst om virkning). Morten prøver stråling og håper det gir en kortsiktig effekt som kjøper litt mer tid å leve. Dersom kroppen ikke henter seg inn igjen etter dette er man ved veis ende. 

3. Det eneste eventuelle håpet som da gjenstår er å prøve immunterapi. Han tok en GEN-test på Aleris i august 2019 som viste at immunterapi muligens kunne virke på hans type kreft.      

- "Vi vil understreke at vi er veldig fornøyd med hjelpen det offentlige har gitt oss fram til nå. Leger, annet sykehuspersonell og andre vi har møtt gjennom Mortens behandling frem til nå har gitt oss svært god oppfølgning. Dessverre er det utilstrekkelig slik situasjonen har utviklet seg." Ref Mette (Mortens kone)

Derfor; Etter å ha vært i kontakt med Aleris kreftsenter i dag så gir de oss tilbud om immunterapi som de har tro på kan virke. Summen på en 3 mnd behandling er kr 333.760,- De kan starte behandlingen allerede på førstkommende onsdag (18.des 2019). Vi har dessverre ikke alle disse pengene selv og må derfor høre med kjente og ukjente om dere kan hjelpe oss med dette.

Opprettet av
Identifisert med BankID
Pengene utbetales til
VerifisertMorten Sandø
Identifisert med BankID
Del innsamlingen
Facebook
E-post
Lenke
Instagram
Plakat
Bygg inn
Helge Andresen er ansvarlig for innholdet i denne innsamlingen og for at pengene går til angitt formål. Mistanke om brudd på våre vilkår? Rapporter den til oss.

Se hva andre spleiser på 🙌

Tenker du på å lage en spleis til noe du brenner for? Vi har samlet et knippe inspirerende spleiser under!

Se spleiser vi digger
Se flere spleiser vi digger

Uuups! Du bruker en utdatert nettleser.

Med nettleseren du nå bruker vil spleis.no ikke kunne brukes skikkelig. Men fortvil ikke! Du har flere muligheter;

  1. Bytt til en annen nettleser, for eksempel Google Chrome
  2. Fortsett på mobiltelefonen, bare skriv inn adressen:
  3. Lukk denne boksen, og fortsett på eget ansvar

×