Løse arbeidsledighet - La folk få komme tilbake i arbeid
2 068 kr
6 givere
Avsluttet
2 068 kr0 % av 800 000 kr

Løse arbeidsledighet - La folk få komme tilbake i arbeid

Pengene skal brukes til: Drift, vedlikehold, oppbygging og markedsføring.

Jeg er en mann på 34 år som selv har vært arbeidsledig og har erfart hvor vanskelig det er og komme tilbake i arbeid. Ikke med tanke på erfaring eller kompetanse, men på grunn av at 50% av alle ledige stillinger ALDRI blir lyst ut grunnet tid, penger eller at bedriften heller velger å bruke sitt egent nettverk. Et slikt nettverk har ikke alle arbeidsledige. Derfor blir de dessverre fort stående utenfor i et Nav system som ikke fungerer slik det en gang var tenkt. Dette vil jeg løse med og opprette et webbasert selskap som gjør hele søke prosessen MYE mer effektiv!

Jeg er også lei av at arbeidssøkere som er i Nav systemet fort kan bli sett ned på, og at de alt for lett kan bli utnyttet. Jeg har selv erfart dette, og det er ikke en kjekk ting å oppleve! 

Jeg har en grunder drøm om å løse dette problemet slik at vi kan spare staten, arbeidsgivere og ikke minst arbeidssøkeres tid og penger, med og gjøre det lettere for alle! 

Pengene jeg får inn vil gå til:

Oppbyggning av selskapet, drift, vedlikehold og markedsføring. Det vil ikke bli tatt ut noe lønn da hele kapitalen vil gå til drift og vedlikehold i startfasen.  

Hvis du også ønsker at det skal bli enklere å bytte jobb, Ja da bør du spleise på denne. Dette systemet vil bidra positivt for alle! 

 

Opprettet av
VerifisertTor Inge Buvik
Identifisert med BankID
Pengene utbetales til Tor Inge Buvik
Del innsamlingen
Facebook
E-post
Lenke
Instagram
Bygg inn
Tor Inge Buvik er ansvarlig for innholdet i denne innsamlingen og for at pengene går til angitt formål. Mistanke om brudd på våre vilkår? Rapporter den til oss.
Uuups! Du bruker en utdatert nettleser.

Med nettleseren du nå bruker vil spleis.no ikke kunne brukes skikkelig. Men fortvil ikke! Du har flere muligheter;

  1. Bytt til en annen nettleser, for eksempel Google Chrome
  2. Fortsett på mobiltelefonen, bare skriv inn adressen:
  3. Lukk denne boksen, og fortsett på eget ansvar

×