Støtt kulturskole i Tanzania
19 710 kr
59 givere
Avsluttet

En tjeneste fra SpareBank 1

19 710 kr394 % av 5 000 kr

Støtt kulturskole i Tanzania

Pengene går til ferdigstilling av skolen, et ekstra måltid for elevene på skolen, diverse utstyr som elvene trenger og sykepenger hvis elevene skulle skade seg/bli syke.

Mtoto Mchoraji er en kulturskole i Bagamoyo, Tanzania. Skolen ble revet i 2013 fordi eiendommen ikke tilhørte skolen. Art from heart to heart har siden den tid vært med å bygge opp en ny skole. Organisasjonen har besøkt Mtoto Mchoraji flere ganger og vi føler oss som en stor familie. 

Kulturskolen er ekstremt viktig for barn og ungdom som ellers ville forvillet seg inn i feil miljø. Her kommer de etter skolen for å danse, spille trommer, bedrive håndarbeid og diverse aktiviteter. Elevene føler seg trygge med gode ledere som veileder de i riktig retning. 

Målet vårt er at skolen skal stå ferdigstilt innen 2020. Menneskene som jobber på denne skolen har ofret sine tidligere jobber for å kunne bidra og delta i lokalsamfunnet for barn og ungdom. Men kulturskolen har lite penger, langsiktig vil det være vanskelig for lederne å bidra på kulturskolen grunnet dårlig økonomi. 

Art from heart to heart har sett hvor viktig denne skolen er for ungdommene i Bagamoyo. Dette er et samlepunkt for lokalsamfunnet, fordi det forebygger kriminalitet og grupperinger blant barn og ungdom. 

Vi ønsker at du skal støtte Art from heart to heart/Mtoto Mchoraji, slik at barn og ungdom i Tanzania også har muligheten til å utvikle og utdanne seg videre. Med din støtte vil du sørge for at barn og ungdom har en tygg base å oppholde seg, samt uttrykke seg på. Med din støtte vil du sørge for at elevene på skolen får et ekstra måltid per dag, noe de trenger ettersom de kan gå en hel dag uten mat. Med din støtte vil vi kunne ha mulighet til å hjelpe elever som blir syke/skader seg, mange av elevene har ikke penger til å komme seg til legen, og blir derfor gående med betennelse/infeksjoner el lignendne. Med din støtte vil du også hjelpe oss med å nå målet vårt, nemlig at skolen står ferdig innen 2020. 

Opprettet av
Identifisert med BankID
Pengene utbetales til

Orgnr. 911 840 308

Del innsamlingen
Facebook
E-post
Lenke
Instagram
Bygg inn
Heidi Enger Evensen er ansvarlig for innholdet i denne innsamlingen og for at pengene går til angitt formål. Mistanke om brudd på våre vilkår? Rapporter den til oss.
Uuups! Du bruker en utdatert nettleser.

Med nettleseren du nå bruker vil spleis.no ikke kunne brukes skikkelig. Men fortvil ikke! Du har flere muligheter;

  1. Bytt til en annen nettleser, for eksempel Google Chrome
  2. Fortsett på mobiltelefonen, bare skriv inn adressen:
  3. Lukk denne boksen, og fortsett på eget ansvar

×