LukkVi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen. Les mer om personvern på Spleis eller finn lenken igjen i bunnen av siden.
Prosjektbilde for Cats of Norway - en dokuserie

Cats of Norway - en dokuserie

Pengene går til dokuserien "Cats of Norway", som blant annet vil si: reiseutgifter, arbeidskraft, leie av utstyr.

Cats of Norway viser hvordan myter om katt, ansvarsfraskrivelse hos individ og samfunn, samt mangel på skikkelige forskrifter og lovgivning, tilrettelegger for mange tusen dødsfall hos katter i Norge. Hvert eneste år.

Nå trenger vi DIN hjelp til å få dokuserien vår "Cats of Norway" ut til Norges befolkning, og setter pris på hver eneste krone.

I serien følger vi ildsjelene som jobber mot dyrekrisen vi har i Norge i dag hvor tusenvis av katter lider fordi alt for mange ikke tar ansvar for kattene sine. Det handler om ID-merking, kastrering, kolonier, forskrifter og ikke minst kattens verdi i samfunnet.  Vi håper å kunne vise dere heltene som står på for å redde dyrene, hvilke tiltak som kan gjøres for å forhindre lidelsene og ikke minst endre holdninger.

Det er store utgifter når man lager dokumentarserie, som reiseutgifter, leie av utstyr, betale for arbeidskraft. Alt hjelper.

Per i dag har vi kun gått inn med sparepenger for å få serien opp og stå. Vi har gjennomført en "turnè" i Norge - hvor vi reiste til Tromsø, Verdal, Løten og Oslo og møtte aktivistene i det de jobber for å redde dyr.

Nå har vi filmet rundt halvparten av serien og trenger hjelp til å finansiere den neste reisen i Norge.

I Norge snakker vi gjerne varmt om dyrevelferden vår, og undersøkelser viser at hvert tredje hjem har husdyr. Hund og katt topper statistikken, og tidligere undersøkelser viser at det er mellom 700 - 800 000 eide katter i Norge. Men visste du at det også antas å være mellom 50 000 og 100 000 hjemløse katter? Den norske tamkatten er ikke en naturlig del av norsk natur, og er avhengig av mennesker for å leve et godt liv. At katten klarer seg fint alene ute over lengre tid, er en av mytene vi skal se på i serien.

Vi har tydelig merket i arbeidet med serien at katter som lider ikke er noe norske aviser ønsker å vie mye tid og plass, og håper at publikums engasjement vil kunne gjøre noe med dette. Derfor håper vi du også vil følge oss på Facebook her: https://www.facebook.com/catsofnorwaypage/

Ingen av pengene som samles inn på denne Spleisen vil gå til regi / idéskaper av serien.

  • Vi er ca halvveis i innspillingen av serien, men har mye igjen. Har du tips til mennesker vi bør kontakte før vår neste reise, eller katter med unike historier? Kontakt oss på Facebook-siden eller catsofnorway@outlook.com

Cats of Norway - en dokuserie

40 200 kroner innsamlet

162 givere
Avsluttet 20.02.2020
100% av 40 000 kr
Ingvar Kolbjørnsen sitt profilbilde
Verifisert
Ingvar Kolbjørnsen mottar pengene
Silje Reistad Christensen sitt profilbilde
Verifisert
Silje Reistad Christensen
står bak spleisen
Avsluttet
Del innsamlingen
Facebook
Twitter
Plakat
Lagre bildet på telefonen din og last bildet opp på Instagram som et vanlig innlegg eller i story.
Skriv ut en plakat og heng den opp i ditt nabolag eller legg den i naboenes postkasse.
Skriv ut QR-koden og vis den frem til potensielle givere slik at det blir enklere for dem å gi.
Silje Reistad Christensen er ansvarlig for innholdet i denne innsamlingen og for at pengene går til angitt formål. Mistanke om brudd på våre vilkår? Rapporter den til oss.

Se hva andre spleiser på 🙌

Tenker du på å lage en spleis til noe du brenner for? Vi har samlet et knippe inspirerende spleiser!
Se flere spleiser vi heier på

Uuups! Du bruker en utdatert nettleser.

Med nettleseren du nå bruker vil spleis.no ikke kunne brukes skikkelig. Men fortvil ikke! Du har flere muligheter;

  1. Bytt til en annen nettleser, for eksempel Google Chrome
  2. Fortsett på mobiltelefonen, bare skriv inn adressen:
  3. Lukk denne boksen, og fortsett på eget ansvar

×