LukkVi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen. Les mer om personvern på Spleis eller finn lenken igjen i bunnen av siden.
Prosjektbilde for Åpen Dag 2020

Åpen Dag 2020

Pengene går til nødvendig behandling av dyrene, f.eks tannbehandling, operasjon o.l. Pengene vil bli fordelt til den/de som har størst behov ihht. dyrevelferd, og ihht innsamlet beløp.

AniCura Vennesla Dyreklinikk arrangerer på nytt Åpen Dag lørdag 29. februar der veterinærer, dyrepleiere og assistenter jobber gratis for å kunne gi gratis behandling til dyr som har eiere med mindre ressurser. Dette innebærer helsesjekk, vaksine, kloklipp, og enkle inngrep. I tillegg ønsker vi å samle inn penger for å kunne dekke inn utgifter til større behandlinger som kan vise seg å være nødvendig. I fjor gikk pengene bl.a til tannbehandliger og operasjoner. Vi setter stor pris på all hjelp vi kan få slik at dyrene til de som ikke har så mye fra før også kan få den hjelpen de behøver. Jo større beløp vi klarer å samle inn, jo flere dyr kan vi hjelpe.

Åpen Dag 2020

18 000 kroner innsamlet

46 givere
Avsluttet 29.02.2020
90% av 20 000 kr
Avsluttet
Del innsamlingen
Facebook
Twitter
Plakat
VENNESLA DYREKLINIKK AS er ansvarlig for innholdet i denne innsamlingen og for at pengene går til angitt formål. Mistanke om brudd på våre vilkår? Rapporter den til oss.

Se hva andre spleiser på 🙌

Tenker du på å lage en spleis til noe du brenner for? Vi har samlet et knippe inspirerende spleiser!
Se flere spleiser vi heier på

Uuups! Du bruker en utdatert nettleser.

Med nettleseren du nå bruker vil spleis.no ikke kunne brukes skikkelig. Men fortvil ikke! Du har flere muligheter;

  1. Bytt til en annen nettleser, for eksempel Google Chrome
  2. Fortsett på mobiltelefonen, bare skriv inn adressen:
  3. Lukk denne boksen, og fortsett på eget ansvar

×