Harry Andersens minnefond for unge utøvere
53 750 kr
135 givere
Avsluttet
Denne knappen scroller ned til dele-knappene, hvorav den første heter «Del på Facebook».

En tjeneste fra Logo SpareBank 1

89% av målet oppnådd
53 750 kr89 % av 60 000 kr

Harry Andersens minnefond for unge utøvere

Skal samle inn penger til at det kan gi motiverende og stimulerende årlige priser/stipender til unge utøvere i fra Toten og omegn som utmerker seg positivt. Kor, korps, organisasjoner og positive pådrivere kan også bli mottagere.

Trekkspilleren, musikeren, bandlederen, pedagogen, medmennesket og fargeklatten Harry Andersen gikk bort tirsdag 28. januar 2020. 

"Harry Andersens minnefond for unge utøvere" skal forsøke å samle inn penger til at det over tid kan gi motiverende og stimulerende årlige priser/stipender til unge utøvere i fra Toten og omegn som utmerker seg positivt. Dette kan også være organisasjoner, kor, korps og annet som utmerker seg i Harry Andersens grasrot-festede, sjarmerende, musiserende formidling og lek.

Harry var fra Totenvika, Østre Toten, og var en kjent popmusiker, folkemusiker og anerkjent musikkteoretiker i tillegg til en sterk inspirator som dirigerte korps, startet storband, underviste enkeltelever i alderen 7-80 år i tillegg til en sterk utøvende karriere både i inn- og utland på nasjonal-tv og på kirketurnéer. 

Minneord fra Even Kruse Skatrud - Harrys eneste sønn og initiativtaker for minnefondet.

Alle mine gode pedagogiske egenskaper har jeg arvet i fra deg, pappa. Du har alltid vært genuint interessert i barns utvikling, barns rettigheter og at barn skal roses og løftes frem, ikke dyttes og kjeftes frem. Her var du kompromissløs og følelsesmessig engasjert. I 2 første dagene etter din bortgang har jeg fått over 1400 kondolanser bare på facebook og mange telefoner, e-poster, sms’er og meldinger. Det som overrasker meg mest er den enorme rekkevidden i nettverket ditt  av mennesker som opplever at du har gjort et stort og viktig inntrykk på de. Og det mange nevner er hvordan du var der for de i barndommen, ungdomstiden eller i tiden de ble formet som kunstnere. Du omtales som reservepappa, inspirator, en som trodde på meg, en som ga meg sjansen, en som så meg, en som ga meg et kompliment jeg aldri kommer til å glemme, en byråkrat som respekterte oss kunstnerene og slik kan jeg fortsette lenge.

Opprettet av
Identifisert med BankID
Pengene utbetales til Even Kruse Skatrud
Del innsamlingen
Facebook
E-post
Lenke
Instagram
Plakat
QR-kode
Bygg inn
Even Kruse Skatrud er ansvarlig for innholdet i denne innsamlingen og for at pengene går til angitt formål. Mistanke om brudd på våre vilkår? Rapporter den til oss.

Se hva andre spleiser på 🙌

Tenker du på å lage en spleis til noe du brenner for? Vi har samlet et knippe inspirerende spleiser under!

Se spleiser vi heier på
Se flere spleiser vi heier på

Uuups! Du bruker en utdatert nettleser.

Med nettleseren du nå bruker vil spleis.no ikke kunne brukes skikkelig. Men fortvil ikke! Du har flere muligheter;

  1. Bytt til en annen nettleser, for eksempel Google Chrome
  2. Fortsett på mobiltelefonen, bare skriv inn adressen:
  3. Lukk denne boksen, og fortsett på eget ansvar

×