BLUESLØFTET - Innsamling til støtte for Blues i Vintermørket
6 100 kr
20 givere
Avsluttet

En tjeneste fra Logo SpareBank 1

20% av målet oppnådd
6 100 kr20 % av 30 000 kr

BLUESLØFTET - Innsamling til støtte for Blues i Vintermørket

Inntektene fra denne spleisen går uavkortet til å sørge for at festivalen kan fortsette i samme ånd, som før den grove svindelen.

For første gang i historien skal det arrangeres en blueshelg i Vardø utenom Blues i Vintermørket festivalen. Opptakten til helgen er ikke like morsom som helgen kommer til å bli, men faktisk helt nødvendig for å sikre fremtiden til festivalen.

I høst holdt det på å gå skikkelig galt, da festivalen for første gang opplevde å bli svindlet av en agent. Festivalen måtte i siste liten kaste seg rundt å bestille nye flybilletter tur/retur Tyskland og England og betale deler av honorar på nytt, da agenten ikke hadde gjort det han hadde mottatt forhåndsbetaling for. Og alle vet hvor «billig» det er, å bestille nye billetter tett opp mot dato. Det hele endte til slutt med et økonomisk tap for festivalen på kr 130.000 + løpende advokatutgifter som til nå er kommet opp i kr 25.000.

Etter at dette ble kjent, har Blues i Vintermørket blitt kontaktet av kulturlivet i Vardø, med ønske om å få arrangere en støttekonsert til festivalen. «Bluesløftet» har siden da vokst til å bli en hel konserthelg, der inntektene uavkortet går til å sørge for at festivalen kan fortsette i samme ånd som før den grove svindelen.

Det er opprettet en Facebook gruppe hvor musikere fra hele Finnmark er invitert inn til å bidra. Allerede er det mange som har sagt ja til å komme. De spiller uten honorar, mot at de får gratis kost og losji. Og som det ser ut nå, kan dette potensielt bli en helt fantastisk «mini festival».

Helgen er planlagt slik:

Fredag 24. april kl. 21 – 02 blir det Jamsession med ulike band på Nordpol Kro. Dette er kveldsutgaven av den berømte festivaljammen.

Lørdag 25. april kl. 19 – 22 lager Varangerkokken bluesbuffet på Vardø Hotel.

Lørdag 25. april kl. 23 – 03 blir det Rockabilly - swing - dans på Vardø Hotel. Masse ulike band og musikere kommer sammen til flotte musikalske opplevelser.Gi et valgfritt beløp

 1. Gi det du vil

  For deg som vil støtte oss med et valgfritt beløp

  Valgfritt beløp

  Ubegrenset antall

Velg en belønning

 1. Navn på takkeplakat

  Navnet ditt kommer med på en takkeplakat som lages etter innsamling.

  500 kr

  2 har valgt denneUbegrenset antall
 2. Blues i Vintermørket t-skjorte

  Om du bidrar med kr 1000 vil du motta en Blues i Vintermørket t-skjorte. I tillegg vil navnet ditt komme med på en takkeplakat som lages etter innsamling.

  1 000 kr

  Ubegrenset antall
Opprettet av
Identifisert med BankID
Pengene utbetales til

Orgnr. 986 710 361

Del innsamlingen
Facebook
E-post
Lenke
Instagram
Plakat
Bygg inn
Tove-Mette Lieng Antonsen er ansvarlig for innholdet i denne innsamlingen og for at pengene går til angitt formål. Mistanke om brudd på våre vilkår? Rapporter den til oss.

Se hva andre spleiser på 🙌

Tenker du på å lage en spleis til noe du brenner for? Vi har samlet et knippe inspirerende spleiser under!

Se spleiser vi digger
Se flere spleiser vi digger

Uuups! Du bruker en utdatert nettleser.

Med nettleseren du nå bruker vil spleis.no ikke kunne brukes skikkelig. Men fortvil ikke! Du har flere muligheter;

 1. Bytt til en annen nettleser, for eksempel Google Chrome
 2. Fortsett på mobiltelefonen, bare skriv inn adressen:
 3. Lukk denne boksen, og fortsett på eget ansvar

×