LukkVi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen. Les mer om personvern på Spleis eller finn lenken igjen i bunnen av siden.

Måløy etterverngruppe!

Alle pengene som går inn går til rusetterverngruppen våres

Heisann alle sammen! 

Jeg har valgt å ta ett steg for Rusettervern og rusgruppe her i lille Måløy med 5000 personer rundt meg. Jeg har stått frem som alkoholiker og sluttet å drikke 18.Desember i fjord etter å ha knekt ryggen rett av da jeg falt i trappen. Jeg ønsker å motivere Mine brødre og søstre her på denne plassen, få dem ut i aktivitet, kjøre til turer i skog og mark, hjelpe med systemet når det blir vanskelig, ha treningstimer en gang i uka på treningssenteret med instruktør, leige lokale så vi kan ha møter hver eneste onsdag, leige dette lokalet også til å kunne lage mat sammen, ha samliger der vi kan være sosiale, spille musikk og finne på ting sammen. Jeg ønsker å videreutvikle denne gruppen til noe positivt, så vi som rusavhengige kan bli en ressurs for samfunnet våres, og bli møtt på en annen måte enn før. Men vi trenger jo penger til leigen og vi trenger litt penger til det vi trenger. Vi har fått mye sponset av gavekort og frukt og mat, men jeg har opprettet en konto i gruppen sitt navn som er helt adskilt fra min egen konto, som jeg ønsker å fylle litt opp med penger som vi kan bruke til småting som gjør hverdagen lettere. Jeg fokuserer på småtingene og de små dyttene jeg selv trenger i min hverdag for å gjøre det lettere å holde meg rusfri. For det er lett å slutte å drikke, men å holde seg er en ting! En må fylle hverdagen med masse ting som gjør det enklere og enklere, og det er ikke lett i begynnelsen! Håper alle vil støtte oss, så vi kan fokusere på å bli bedre mennesker og klare denne kampen dette er! Takk for støtten! <3 Monica. 

Måløy etterverngruppe!

6 350 kroner innsamlet

21 givere
Avsluttet 31.03.2020
63% av 10 000 kr
Monica Vederhus Krabbestig sitt profilbilde
Verifisert
Monica Vederhus Krabbestig mottar pengene
Avsluttet
Del innsamlingen
Facebook
Twitter
E-post
Lagre bildet på telefonen din og last bildet opp på Instagram som et vanlig innlegg eller i story.
Skriv ut en plakat og heng den opp i ditt nabolag eller legg den i naboenes postkasse.
Skriv ut QR-koden og vis den frem til potensielle givere slik at det blir enklere for dem å gi.
Monica Vederhus Krabbestig er ansvarlig for innholdet i denne innsamlingen og for at pengene går til angitt formål. Mistanke om brudd på våre vilkår? Rapporter den til oss.

Se hva andre spleiser på 🙌

Tenker du på å lage en spleis til noe du brenner for? Vi har samlet et knippe inspirerende spleiser!
Se flere spleiser vi heier på

Uuups! Du bruker en utdatert nettleser.

Med nettleseren du nå bruker vil spleis.no ikke kunne brukes skikkelig. Men fortvil ikke! Du har flere muligheter;

  1. Bytt til en annen nettleser, for eksempel Google Chrome
  2. Fortsett på mobiltelefonen, bare skriv inn adressen:
  3. Lukk denne boksen, og fortsett på eget ansvar

×