LukkVi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen. Les mer om personvern på Spleis eller finn lenken igjen i bunnen av siden.

Er din menighet med?

Bli med å bekjempe urettferdighet, dele troen på Jesus og utrydde fattigdom. Her kan du opprette innsamling til misjonsavtalen i din menighet, eller støtte innsamlingene som allerede pågår.

SAMMEN FORANDRER VI VERDEN!

Det er lenge siden verden var like urolig som nå. Krig og uroligheter preger nyhetsbildet. Pandemi og klimaendringer bidrar til økt fattigdom i mange land. Svært mange av våre samarbeidsland har utfordringer som setter livene og tryggheten til mennesker på spill. I mange land spiller de lokale kirkene en viktig rolle for å skape fred og kjempe mot fattigdom. Sammen med dem kan vi være med på å gi mennesker hverdagen tilbake! Derfor er alle menigheter i Norge invitert til å være med på «Sammen som kirke i hele verden». Aksjonen varer fra Kristi Himmelfartsdag til St. Hans.

 • Å lage innsamling på Spleis

  Klikk på start en innsamling-knappen og kom rett til en side der du kan velge mellom 8 ferdige innsamlingsmaler. Sju av dem er knyttet til navngitte land. Den åttende er for å opprette innsamlinger til andre land, og må redigeres slik at den passer til «ditt» land.

 • Fordelene med Spleis er mange

  • Pengene går raskt og rimelig rett til NMS.
  • Pengene blir ført på din menighets misjonsavtale. Ved innsamlinger på for eksempel facebook er det komplisert for oss å føre pengene på menighetens egen avtale.
  • Selv om du må logge deg inn som en enkeltperson kan innsamlingen opprettes slik at menigheten står som avsender. Klikk på «som en gruppe» når du får spørsmål om hvordan innsamlingen skal opprettes.
  • Innsamlingen kan deles både i sosiale medier som facebook og instagram, og i SMS og som link i messenger og e-post.
  • Giverne kan gi både med VIPPS og med kort.
  • Giverne har mulighet til å få skattefradrag.
  • Alle kan se hvor mye penger som kommer inn og hvor langt det er igjen til målet er nådd.

Se alle spleisene til Sammen som Kirke i hele verden

Uuups! Du bruker en utdatert nettleser.

Med nettleseren du nå bruker vil spleis.no ikke kunne brukes skikkelig. Men fortvil ikke! Du har flere muligheter;

 1. Bytt til en annen nettleser, for eksempel Google Chrome
 2. Fortsett på mobiltelefonen, bare skriv inn adressen:
 3. Lukk denne boksen, og fortsett på eget ansvar

×