LukkVi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen. Les mer om personvern på Spleis eller finn lenken igjen i bunnen av siden.

Tips til din digitale bøsse 2023

Du har laget en digital bøsse, hva nå? Vi har samlet mange fine tips til hvordan du kan få til en vellykket innsamling til TV-aksjonen og Redd Barna!

Digital bøsse 23

Dette gjør du med din digitale bøsse

 • Rediger bøssen for å gjøre den mer personlig ✨
 • Del den med 10 personer via sosiale medier, e-post eller sms
 • Print ut og heng opp en plakat i ditt lokalområde
 • Verv en venn til å starte en digital bøsse

Rediger bøssen din

Gjør bøssa di mer personlig ved å endre tittelen, legg til et engasjerende bilde, fortell litt om ditt engasjement for TV-aksjonen og legg gjerne til et beløp du ønsker å nå!

Rediger bøssa ved gå til «Din digitale bøsse» fra lenken du fikk på SMS eller e-post ved registrering på tvaksjonen.no. Om du lagde innsamlingen via spleis.no er det bare å logge seg inn og redigere.

Finn på noe sprell!

Du kan sykle, farge håret, eller hoppe i havet for et gitt beløp. Eller kanskje du vil sende en livestream? Kanskje bake boller og selge dem i gata? Det er kun fantasien som setter grenser!

Mann med sykkel

Slik deler du bøssa

 • Personlige meldinger 💬

  Send gjerne en personlig melding til en,- eller ti, gode venner, naboer eller kollegaer på sms, messenger eller e-post. Spør om de kan tenke seg å støtte din digitale bøsse til årets TV-aksjon.

 • Sosiale medier og grupper 📣

  Legg gjerne ut lenken til bøssen din på Facebook-veggen eller Instagram-feeden din, eller er du kanskje engasjert i en gruppe du kan dele den med? Det kan være idrettslaget eller syforeningen.

 • Heng opp en plakat 📃

  Skriv ut en plakat med QR-kode til bøssa og heng den opp på naturlige samlingspunkt i ditt nærområde. Det kan være på postkassestativet, en lokal butikk eller på skolen.

Dersom dere er flere som står bak bøssa

Ønsker dere å gå sammen om en bøsse som borettslag, nabolag, vennegjeng eller skoleklasse? Ikke noe problem, du kan velge om du ønsker å samle inn som deg selv, eller på vegne av en gruppe.

Dere kan også gjerne legge inn en tittel og et bilde som får frem hvem dere er. I beskrivelsen kan dere legge til en tekst om hvorfor dere har gått sammen om en digital bøsse og sett dere et mål dere ønsker å nå. Det er både motiverende for gruppa og engasjerende for giverne 🙌

Verv en venn til å starte en digital bøsse

Tidligere år har 100.000 bøssebærere banket på hver eneste dør i hele Norge. I år er TV-aksjonen både fysisk og digital og det er også behov for digitale bøssebærere for å nå ut til hele landet. Klarer du å få en venn eller to til å lage hver sin digitale bøsse, så er sjansen større for at flere får mulighet til å gi!

Ta gjerne utgangspunkt i denne delingsteksten og gjør den til din egen: «Hei! I år har jeg startet en digital bøsse til TV-aksjonen Redd Barnas arbeid for å hjelpe barn i krigsrammede land så de kan leve i fred. Vil du bidra, kan du lage din egen bøsse ved å melde deg på tvaksjonen.no eller på Spleis for TV-aksjonen 🤗»

Illustrasjon av en jente og en gutt som smiler og holder rundt hverander

Uuups! Du bruker en utdatert nettleser.

Med nettleseren du nå bruker vil spleis.no ikke kunne brukes skikkelig. Men fortvil ikke! Du har flere muligheter;

 1. Bytt til en annen nettleser, for eksempel Google Chrome
 2. Fortsett på mobiltelefonen, bare skriv inn adressen:
 3. Lukk denne boksen, og fortsett på eget ansvar

×