Deltaker på en dugnad

Dugnadsdeltakere er de som skal selge produkter til dugnaden. Det kan for eksempel være lagspillere, klassekamerater eller medruss.

Slik funker det

 • Sett opp din salgsside

  Dugnadsansvarlig starter en dugnad på Spleis og inviterer deltakere til å lage hver sin personlige salgsside for å selge produkter.

 • Selg produkter

  Selg produkter ved å dele salgssiden din og be om støtte. Familie og støttespillere som bor langt unna kan kjøpe produkter eller de kan støtte med et valgfritt beløp.

 • Få ting til å skje!

  Når dere har gjort salgsjobben kan dere gjennomføre formålet med dugnaden. Spleis fikser resten!

Sett opp din salgsside

Dugnadsansvarlig har startet en dugnad og inviterte deg til å delta. Godta invitasjonen og få din personlige salgsside ved å legge inn ditt navn og bilde.

Finn tilbake til salgssiden fra menyen øverst. Gå til «Min side» og «Dugnader jeg er med på».

Tips - Bruk gjerne fornavn eller kallenavn om du ikke ønsker å legge til ditt fulle navn. Da vet de som kjøper hvem de støtter og det er tydelig for dugnadsansvarlig hvem du er.

Illustrasjon av stegene for å sette opp en salgsside

Selg produkter

Fra salgssiden kan du trykke på «Del» knappen, og dele på Facebook, e-post eller kopiere lenken til siden. Skriv gjerne litt om formålet med dugnaden, og del siden med familie, venner og støttespillere.

Det er mulig å støtte ved å kjøpe produkter eller gi et valgfritt beløp, og man betaler med Vipps, kort eller faktura. Produktene sendes med posten hjem til de som kjøper.

Tips - Du kan printe ut en QR-kode til salgssiden og ta den med på en dør-til-dør runde, legge i naboenes postkasser eller ta med i kiosken på et arrangement.

Illustrasjon av en salgsside

Få ting til å skje!

Du og de andre deltakerne har solgt produkter og kan gjennomføre formålet med dugnaden. Spleis utbetaler pengene samlet til mottakeren av dugnaden og leverer produktene hjem i posten til de som har kjøpt.

Tips - Inne på kontrollpanelet til salgssiden kan du se hvor mange som har støttet og hvor mye du fikk inn fra din dugnadsinnsats totalt.

Bilde av venner som jubler

Uuups! Du bruker en utdatert nettleser.

Med nettleseren du nå bruker vil spleis.no ikke kunne brukes skikkelig. Men fortvil ikke! Du har flere muligheter;

 1. Bytt til en annen nettleser, for eksempel Google Chrome
 2. Fortsett på mobiltelefonen, bare skriv inn adressen:
 3. Lukk denne boksen, og fortsett på eget ansvar

×