Dugnad på Spleis!

Spleis gjør det superenkelt for lag, foreninger, skoleklasser, russ, og andre som skal samle inn penger til ulike formål. Dere kan velge mellom å selge gratulasjonskort, digitale skrapelodd eller egne produkter.

Spleis gjør nå dugnaden superenkel

Spleis gjør det nå enkelt å komme i gang med dugnaden! Vi tar oss av alt ved betaling, produktene eller loddene dere skal selge, og sending av varer, så dere kan fokusere på å samle inn mest mulig penger til laget. Kan det bli enklere?

Vi håndterer kjøpsprosessen

Ingen flere kaotiske Facebook-tråder og lister over hvem som skal ha hva, og hvem som har betalt. Heller ingen flere uryddige prosesser med å ta betalt via personlig Vipps og sende pengene videre.

Spleis gir dere en flott side for å selge produkter som lar kjøperne betale direkte, med Vipps eller kort, og gir dere full kontroll over hele dugnaden. Dere får til slutt en ryddig innbetaling på konto etter dugnaden er gjennomført.

Produkter rett hjem

Vi sender produktene rett hjem til kjøperne, og dere slipper både varelager og håndteringen av store mengder varer som skal leveres ut. Dette reduserer risikoen for usolgte varer, og sjansen for å bli utsolgt. Som en bonus kan dere også selge til støttespillere over hele landet.

Uuups! Du bruker en utdatert nettleser.

Med nettleseren du nå bruker vil spleis.no ikke kunne brukes skikkelig. Men fortvil ikke! Du har flere muligheter;

  1. Bytt til en annen nettleser, for eksempel Google Chrome
  2. Fortsett på mobiltelefonen, bare skriv inn adressen:
  3. Lukk denne boksen, og fortsett på eget ansvar

×