Logoen til HB 2022
HB 2022

Hvite Busser 2022 er en humanitær organisasjon som evakuerer flyktninger fra Ukraina trygt hjem til Norge. Teamet består av frivillige.

Om organisasjonen

Hvite Busser 2022 ble startet som en spontan aksjon av bussjåfør Sigve Sandvik og kameraten Kjetil Bøhn, som kjøpte den første bussen.

Hvite Busser 2022 er en humanitær organisasjon som evakuerer flyktninger fra Ukraina trygt hjem til Norge. De fleste vi har hatt med oss så langt er barn og kvinner fra krigsrammede områder. Her hjemme laster vi opp med medisinsk utstyr og annet som etterspørres av Ukrainas Ambassade i Norge og de frivillige vi har nede på grensen mellom Polen og Ukraina.

Vi er registrert i Brønnøysundregisteret.

Vi i “Hvite busser 2022” har inngått et formelt samarbeid med “Hvite busser” (fra Porsgrunn). Vi samarbeider rundt evakuering av flyktninger fra Ukraina så lenge situasjonen krever vår innsats. Forhåpentligvis tar krigen snart slutt, og da avvikles “Hvite busser 2022”. Da fortsetter “Hvite busser” med sine prosjekter rundt utdanningsreiser og bevisstgjøring rundt menneskerett og demokrati.

Organisasjonsnummer: 929 024 729

Innsamlinger til HB 2022

Uuups! Du bruker en utdatert nettleser.

Med nettleseren du nå bruker vil spleis.no ikke kunne brukes skikkelig. Men fortvil ikke! Du har flere muligheter;

  1. Bytt til en annen nettleser, for eksempel Google Chrome
  2. Fortsett på mobiltelefonen, bare skriv inn adressen:
  3. Lukk denne boksen, og fortsett på eget ansvar

×