Logoen til RÅDGIVNING OM SPISEFORSTYRRELSER
RÅDGIVNING OM SPISEFORSTYRRELSER

ROS – Rådgivning om spiseforstyrrelser er et lavterskeltilbud og en interesseorganisasjon for alle som er berørt av problematikk rundt mat og kropp – for de som har eller har hatt en spiseforstyrrelse, og for deres pårørende.

Illustrasjon for aksjonen
0 innsamlinger

Start en spleis for å støtte kampen mot spiseforstyrrelser

Pengene som samles inn går til å styrke ROS sitt rådgivningstilbud til alle som har et anstrengt forhold til mat og kropp, så vi kan hjelpe både barn, unge og voksne som strever.

Gå til aksjonssiden

Om organisasjonen

ROS ble stiftet av en pårørende i Bergen i 1983. 

Vi tilbyr gratis støtte, råd og veiledning for alle som sliter med en spiseforstyrrelse eller som har et problematisk forhold til kropp, mat, trening og følelser. Pårørende/nærstående er også velkommen til å ta kontakt med oss. Vår rådgivningstjeneste er tilgjengelig på telefon, chat og e-post.

Ved våre lokale sentre i Vestland, Rogaland, Trøndelag, Oslo og Troms og Finnmark er det mulig å komme til individuelle samtaler. Man trenger ingen henvisning. Vi tilbyr også individuelle samtaler digitalt via vårt nasjonale senter. 

ROS arrangerer en rekke ulike temakvelder, kurs, grupper og andre aktiviteter som kan bidra positivt i en vanskelig hverdag, og i en tilfriskningsprosess som ofte kan være langvarig.

ROS jobber med og ut fra et brukerperspektiv, noe vi anser som selve grunnlaget for vår virksomhet. Vi mener erfaringsbasert kunnskap er essensielt i forebyggingsarbeid, opplysningsarbeid og tilfriskningsarbeid. Egenerfaring kombinert med faglig kunnskap utgjør ROS sin unike kompetanse.

Organisasjonsnummer: 971 021 160

Innsamlinger til RÅDGIVNING OM SPISEFORSTYRRELSER

Uuups! Du bruker en utdatert nettleser.

Med nettleseren du nå bruker vil spleis.no ikke kunne brukes skikkelig. Men fortvil ikke! Du har flere muligheter;

  1. Bytt til en annen nettleser, for eksempel Google Chrome
  2. Fortsett på mobiltelefonen, bare skriv inn adressen:
  3. Lukk denne boksen, og fortsett på eget ansvar

×