LukkVi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen. Les mer om personvern på Spleis eller finn lenken igjen i bunnen av siden.

Logoen til STEATORNIS
STEATORNIS

Steatornis jobber for mangfold og inkludering i kunst- og kulturlivet. Vårt mål er å fjerne hindre slik at alle kan komme inn i ulike rom.

Om organisasjonen

Steatornis jobber for mangfold og inkludering. Organisasjonen ble stiftet i 2019 av funkiser som har flere minoritetstilhørigheter.

Vår erfaring er at dersom man har flere minoritetsidentiteter, må man som kulturaktør eller publikum legge bort en eller flere av identitetene sine.

Et av mange eksempler på slike situasjoner kan være at man som funkis og artist blir vurdert som en sikkerhetsrisiko, eller at det ikke er lagt opp til at du skal kunne komme deg opp på scenen. Et annet eksempel kan være at du som artist har samisk bakgrunn, og at arrangører blir irritert hvis du ikke opptrer i kofte.

Vi godtar ikke slike situasjoner, slike holdninger er åpenbart ikke holdbare i fremtidens kulturlandskap. Derfor etablerte vi en organisasjon som arbeider med å skape endring ved samarbeid, danne fellesskap og bygge broer.

Vi mener at man trygt må kunne være hele seg selv som aktør eller publikum i kulturlivet, fordi kunsten er for alle.

www.steatornis.no

Kontakt oss på hei@steatornis.no

🕊️

Organisasjonsnummer: 922 914 362

Innsamlinger

Uuups! Du bruker en utdatert nettleser.

Med nettleseren du nå bruker vil spleis.no ikke kunne brukes skikkelig. Men fortvil ikke! Du har flere muligheter;

  1. Bytt til en annen nettleser, for eksempel Google Chrome
  2. Fortsett på mobiltelefonen, bare skriv inn adressen:
  3. Lukk denne boksen, og fortsett på eget ansvar

×