Logoen til CHILDREN AT RISK FOUNDATION - Kolibri
CHILDREN AT RISK FOUNDATION - Kolibri

Children At Risk Foundation er en norsk stiftelse som jobber forebyggende blant barn og unge i favelaområder i São Paulo i Brasil. Vi bruker kunst og kultur som verktøy.

Illustrasjon for aksjonen
0 innsamlinger

Start en spleis til inntekt for trengende barn i slummen i Brasil

Barna som vokser opp i de fattige risikoområdene har det vanskelig. Dette er utrygge områder og barna opplever daglig vold, kriminalitet og farlige situasjoner. Kolibri Brasil følger opp barna med omsorg og opplæring. Til det trenger vi din hjelp.

Gå til aksjonen
Illustrasjon for aksjonen
0 innsamlinger

CARF Skoleløpet 2023

I São Paulo i Brasil, brer favelaene (slumskurene) seg kilometer på kilometer utover. Her lever menneskene omgitt av kriminalitet, vold og rusmisbruk. Barna som vokser opp her, er i faresonen. De er barn i risiko – children at risk. Vær med å hjelpe.

Gå til aksjonen

Om organisasjonen

Hele prosjektets fokus er rettet mot barns oppvekst i områder preget av fattigdom, vold, kriminalitet, rus og manglende offentlig tilbud innen helse og utdanning. Dette skaper områder med store sosiale problemer og utvikler seg til risikoområder, der barn blir taperne og i ekstreme tilfeller, blir gatebarn. Risikoområder fører til ødelagte liv og menneskelig tragedie. Usikkerhet og uforutsigbarhet gjør disse områdene svært vanskelige å vokse opp i.

Organisasjonsnummer: 977 155 371

Innsamlinger

Uuups! Du bruker en utdatert nettleser.

Med nettleseren du nå bruker vil spleis.no ikke kunne brukes skikkelig. Men fortvil ikke! Du har flere muligheter;

  1. Bytt til en annen nettleser, for eksempel Google Chrome
  2. Fortsett på mobiltelefonen, bare skriv inn adressen:
  3. Lukk denne boksen, og fortsett på eget ansvar

×