LukkVi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen. Les mer om personvern på Spleis eller finn lenken igjen i bunnen av siden.
Prosjektbilde for Hold Ventilene gående ❤️

Hold Ventilene gående ❤️

La unge pårørende ha et sted å få være ungdommer

I disse tider med korona er en viktig organisasjon i fare. Med karantene og forbud mot samling av mange mennesker, så taper ventilene 100 000 kr i uka. Dette er en så utrolig viktig og stor arena for mange ungdommer som ikke har den muligheten som mange andre i samme alder har. Jeg er frivillig i denne organisasjonen, og har vært det i 2 år. Jeg ser selv hvor viktig dette er for ungdom og hvor viktig dette også er for mange frivillige som er med. Har du muligheten til å hjelpe så hadde jeg satt utrolig stor pris på dette :heart:️ Og jeg er ganske sikker på at ungdommene også hadde satt stor pris på det :heart:️ Tryggheten ved at Ventilene fortsatt er der når alt dette er over, er viktig for mange av oss. Bor du i Stavanger og går tur i Randaberg, nærmere bestemt på Vistestranda - må du gjerne ta turen innom Viste strandhotell hvor du kan kjøpe vafler, is og brus. Vær med å støtt om du kan! 

:heart:️INFO OM HVA VENTILENE ER:heart:️Ventilene er satsing på unge pårørende, som lever eller har levd i hjem med vanskelige leveforhold. Vi inviterer og tilrettelegger for gode og utviklende helge- og ferietilbud.

Hos oss møtes barn og unge med mange like følelser som for eksempel skam, utrygghet og frustrasjon, selv om årsakene og situasjonene kan være forskjellige.

Vårt hovedfokus i Ventilene er omsorg, mestring, aktiviteter og hjelp i sosiale relasjoner. Målet vårt er å gi ungdommene mestringsfølelse og bedre selvtillit gjennom aktiviteter (actionball, rapellering, fjellklatring, gokart, surfing, vannski, tubekjøring osv.), og å bygge relasjoner, vennskap og nettverk mellom ungdommene, og mellom ungdommene og ledere.

Våre tilbud er brukt av unge over hele Norge med hovedvekt på Rogaland.

Søk gjerne opp Ventilene på Facebook :heart:️

https://www.facebook.com/Ventilene/

Hold Ventilene gående ❤️

20 700 kroner innsamlet

78 givere
Avsluttet 17.05.2020
Lubisney Rogstad sitt profilbilde
Verifisert
Lubisney Rogstad mottar pengene
Avsluttet
Del innsamlingen
Facebook
Twitter
Plakat
Lagre bildet på telefonen din og last bildet opp på Instagram som et vanlig innlegg eller i story.
Skriv ut en plakat og heng den opp i ditt nabolag eller legg den i naboenes postkasse.
Skriv ut QR-koden og vis den frem til potensielle givere slik at det blir enklere for dem å gi.
Lubisney Rogstad er ansvarlig for innholdet i denne innsamlingen og for at pengene går til angitt formål. Mistanke om brudd på våre vilkår? Rapporter den til oss.

Se hva andre spleiser på 🙌

Tenker du på å lage en spleis til noe du brenner for? Vi har samlet et knippe inspirerende spleiser!
Se flere spleiser vi heier på

Uuups! Du bruker en utdatert nettleser.

Med nettleseren du nå bruker vil spleis.no ikke kunne brukes skikkelig. Men fortvil ikke! Du har flere muligheter;

  1. Bytt til en annen nettleser, for eksempel Google Chrome
  2. Fortsett på mobiltelefonen, bare skriv inn adressen:
  3. Lukk denne boksen, og fortsett på eget ansvar

×