Naturlig Grønn vil fortsette å produsere lokal mat
Naturlig Grønn står overfor to utfordringer: utvidelse av produksjonen med nye produkter, samt corona-virus som har gjort at all produksjon har stoppet opp.
Vi ønsker fortsatt å levere lokal, frisk mikrogrønt og utvide produksjonen med f.eks. salater, tomater eller agurker. For å komme videre trenger vi ny kapital for å dekke opp for inntektsstopp og utvikling og oppbygging av nye systemer.
70% av all grønnsaker importeres til Norge, og covid-krisen gjør at importen reduseres enda mer. Derfor ønsker vi å gro og produsere mer lokalt av grønnsaker. Vi ønsker å skape nye arbeidsplasser i Sandefjord, og utvikle gro-kulturen videre. Våre produkter kan dyrkes hele året, innendørs og uavhengig av været.
Naturlig Grønn er blant de grønneste bedriftene i Sandefjord, og vi håper på støtte fra både næringslivet, kommunen og privatpersoner.
Besøk vår hjemmeside: www.naturliggronn.no
HVEM ER VI?
Naturlig Grønn er fremtidens landbruk. Vi tror tiden er inne for å tenkte bærekraftig! Maten du spiser skal være næringsrik, lokalprodusert og fri for tilsetninger. Vi tilbyr urter og mikrogrønt til bedrifter, arangementer og privatpersoner.
Vi holder til i Sandefjord og startet opp i 2017 med en drøm om å skape et modernisert jordbruk helt fri for kjemikalier og lange reiser.
Naturlig Grønn produserer grønnsaker i et vedvarende system med fisk og planter (akvaponi). Systemet utnytter naturlig prosesser i naturen, er fri for tilsetningsstoffer og gir null utslipp! I tillegg bruker vi ingen jord! Alle våre planter er produsert i 100% nedbrytbart plantefiber.
Plantefiber er et fornybart biprodukt . Det er helt miljøvennlig og forurenser ikke ved bruk. Ved å ikke tilsette ekstra plantenæring (som naturlig eksisterer i jord), får mikrogrønnsakene friske og konsentrerte smaker. Ved å utnytte den naturlige balansen som skjer mellom planter og fisk under korrekte forhold – får grønnsakene friske, konsentrerte smaker og bedre holdbarhet.
Vår forretningsidé er å produsere kortreist kvalitetsmat. Bra for deg og bra for miljøet. For å sikre så lokalprodusert mat som mulig har vi startet en delingsstruktur med flere selvstendige bønder der alle produserer med like verdier og samme metode rundt omkring i Norge.
I samarbeid med restauranter og kjøkkensjefer i Vestfold, har vi tilpasset produktene våre spesielt med tanke på deg som jobber profesjonelt med mat. Vi tilbyr alt fra det normale til det helt spesielle. Og alle våre frø er spesielt utvalgt hos norske leverandører.
Mikrogrønt er bra for deg og dine kunder! Flere studier viser at mikrogrønt er fulle av proteiner, vitaminer og antioksidanter.
Mange inneholder opptil 40 ganger mer næring enn den ferdigvokste motparten