Hjelp Enebakk Motorsport klubb og Norsk Luftambulanse
19 000 kr
60 givere
5 dager igjen

En tjeneste fra SpareBank 1

Klubben i mitt hjerte

Klubben i mitt hjerte er over for denne gang! ❤

Du kan fortsatt støtte spleisen selv om stemmingen er avsluttet.

Sjekk ut årets vinnere
19 000 kr950 % av 2 000 kr

Hjelp Enebakk Motorsport klubb og Norsk Luftambulanse

Når vi målet om 2000 kroner her på Spleis. Gir vi de til Stiftelsen Norsk Luftambulanse. Er vi så heldige å få inn mer og eller at vi blir trukket ut og vinner pengepremie vil dette gå uavkortet til lysprosjektet vårt. Lys på den nye store banen vår!

Klubben vår er med i Klubben i mitt hjerte, hvor vi konkurrerer om flotte pengepremier. Vi håper alle støttespillere der ute som har et hjerte i klubben - venner og bekjente, familie, medlemmer og blodfans, kan hjelpe klubben vår med å vinne! Vi er utrolig takknemlig for alle stemmer vi får hver eneste dag. Tidligere år har vi vært blant de med flest stemmer men, dessverre aldri nådd helt til toppen. Bli med så klarer vi det i år?  Du er med på å øke vår vinnersjanse! 

Du kan istedenfor en vaffel på loppemarkedet, loddsalg på butikken eller kakesalg på døra, støtte vår digitale dugnad ❤️ Alle bidrag mottas med stor glede og takk. Vi sparer til lys på stor bane. I år vil vi også gjerne få gi et lite bidrag til Norsk Luftambulanse. De gjør en enestående jobb! Så 2000kr av Spleisen går til dem. Er vi så heldige og får inn mer går de uavkortet til prosjektet; lys på stor bane. 

Ditt bidrag vil være med på å støtte arbeidet med å skape god aktivitet, positive miljøer, idrettsglede og fellesskap i lokalmiljøet i Enebakk og omegn.


Stem frem ditt favorittlag!

Klubben i mitt hjerte er en årlig kampanje i regi av Norges Idrettsforbund, P4, SpareBank 1 og Spleis. 400 000 kroner skal deles ut til lag og klubber i perioden 14-27 november. Hjelp favorittlaget ditt med å vinne flotte pengepremier ved å stemme på oss!

Hvem er EMSK og hva gjør vi?

Vi er en motorsport klubb som ligger i Enebakk. Hos oss kan du kjøre Cross, Enduro og Trial. Hos oss kan hele familien kjøre. Vi har junior bane, stor bane, Trial ås, enduro og barne enduro. 


Vi har også tilbud til nye og driver aktivt med rekruttering slik at barn og ungdom som går med en drøm å få prøve cross kan komme til oss og få teste ut og lære før de går til anskaffelse av eget utstyr.

Takket være ildsjeler i klubben har denne klubben fått et fantastisk anlegg.  De neste prosjektene våre er vanningsanlegg og lys på den store banen.Ved å stemme på oss øker sjansen for at vi kan få drømmen om lys stolper på den nye store banen vår. Tusen takk for ditt bidrag❤

Les gjerne mer om oss på www.EMSK.no


Kiosken fikk ny flott terrasse takket være spons fra en privat familie, og bygget av en ildsjel i EMSK.Klubbens medlemmer fikk ryddet  og bygget badebrygge. Til stor glede for liten og stor.Engasjerte ungdommer stiller opp og trener de yngste under årets trenings arrangement Høstfreser'n.Ungdomsprosjektet - bygge verksted i konteineren er godt i gang 👍🏻

Opprettet av
Identifisert med BankID
Pengene utbetales til

Orgnr. 985 370 028

Del innsamlingen
Facebook
E-post
Lenke
Delingsbilder
Plakat
Bygg inn
Linda Fjellstad er ansvarlig for innholdet i denne innsamlingen og for at pengene går til angitt formål. Mistanke om brudd på våre vilkår? Rapporter den til oss.
Uuups! Du bruker en utdatert nettleser.

Med nettleseren du nå bruker vil spleis.no ikke kunne brukes skikkelig. Men fortvil ikke! Du har flere muligheter;

  1. Bytt til en annen nettleser, for eksempel Google Chrome
  2. Fortsett på mobiltelefonen, bare skriv inn adressen:
  3. Lukk denne boksen, og fortsett på eget ansvar

×