LukkVi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen. Les mer om personvern på Spleis eller finn lenken igjen i bunnen av siden.
Prosjektbilde for Hjelp oss å hjelpe (Et bærekraftig kulturtilbud)

Hjelp oss å hjelpe (Et bærekraftig kulturtilbud)

 

Hjelp oss å hjelpe oss selv til å ha et bærekraftig kulturtilbud på Gleng

Som Blå Særpinger og publikummere på Gleng initierer vi aksjonen «Hjelp oss å hjelpe» 

Alle bidrag som kommer inn vil bidra til å gjøre Gleng til et mer bærekraftig kulturhus for deg, meg og oss alle som bor i denne vakre byen. 

Kulturhuset Gleng er en sentral og viktig aktør i det å videreformidle å skape et hjem for kultur i Sarpsborg. I løpet av et år blir det arrangert ca 200 åpne arrangementer på Gleng. Arrangementer som strekker seg fra pop og rock, til vise og jazz. Det arrangeres stand-up kvelder, litteraturkvelder, bok bad og teater. Gleng har sine tradisjonelle juleshow for å feire julen inn …. Gleng skal stå for mangfold og de ønsker å skape et kulturelt hjem for deg og for meg og for alle i Sarpsborg gjennom frivillig arbeide ( 50 frivillige )

Glenghuset skal være et kulturelt hjem hvor de kan invitere artister som Lava, Unni Wilhelmsen, Sondre Lerche, Elg, Oslo Ess, Eva weel Skram, Nasjonale Standup komikere mf, men de har også et fokus på å la lokale artister og scenekunsterne få slippe til å vise seg frem. Noen av de mest vellykkete kvelder har nettopp vært med lokale band, komikere og historiefortellere.

I tiden som kommer så vil vi hjelpe Gleng å styrke fokuset på å formidle kultur og kulturopplevelser på det flotte kulturhuset i Dronningensgate og i den forbindelse så ønsker vi å lansere aksjonen «Hjelp oss å hjelpe». 

Hva mener vi med det ? 

Enkelt og rett frem så ønsker vi å sørge for at Sarpsborg, vår egen flotte blå by, hvor vi alle er Sarpinger har et tydelig hjem hvor det kan formidles kulturelle opplevelser av ulikt slag,. Det å skape et mangfold og et tilbud for flest mulig av oss i Sarpsborg. Hjelp oss å hjelpe med nettopp å sørge for et bærekraftig og variert tilbud for den enkelte sarping. Hjelp oss med å hjelpe Sarpsborg med å utvikle et tilbud som gjør at vi har et levende kulturmiljø og et hjem hvor vi kan samles i og rundt !

I det henseendet så har man besluttet at Gleng logoen som alltid har vært rød endrer farge og form til blå. Dette som et tydelig uttrykk at Gleng, Glenghuset skal være et hjem for alle sarpinger og at Gleng er en integrert del av Sarpsborg. Vi er ALLE blå og det blir Gleng også nå!

Hjelp oss med å hjelpe oss selv ( publikum )

Alle som bidrar smått eller stort er med i trekningen av 1 års-kort på Glenghuset 2018

Vi oppfordrer også bedrifter til å bli med dersom Glenghuset er en arena dere bruker eller ønsker å bruke fremover i hyggelig lag med kollegaer. 

Små og store bidrag hjelper uansett. 

 

Hjelp oss å hjelpe (Et bærekraftig kulturtilbud)

38 600 kroner innsamlet

118 givere
Avsluttet 31.12.2017
Kulturhuset Gleng sitt profilbilde
Kulturhuset Gleng mottar pengene
Nils Arne  Harildstad og Pål Unnfoss sitt profilbilde
Ikke-verifisert
Nils Arne Harildstad og Pål Unnfoss
står bak spleisen
Avsluttet
Del innsamlingen
Facebook
Twitter
Plakat
Lagre bildet på telefonen din og last bildet opp på Instagram som et vanlig innlegg eller i story.
Skriv ut en plakat og heng den opp i ditt nabolag eller legg den i naboenes postkasse.
Skriv ut QR-koden og vis den frem til potensielle givere slik at det blir enklere for dem å gi.
Nils Arne Harildstad og Pål Unnfoss er ansvarlig for innholdet i denne innsamlingen og for at pengene går til angitt formål. Mistanke om brudd på våre vilkår? Rapporter den til oss.

Se hva andre spleiser på 🙌

Tenker du på å lage en spleis til noe du brenner for? Vi har samlet et knippe inspirerende spleiser!
Se flere spleiser vi heier på

Uuups! Du bruker en utdatert nettleser.

Med nettleseren du nå bruker vil spleis.no ikke kunne brukes skikkelig. Men fortvil ikke! Du har flere muligheter;

  1. Bytt til en annen nettleser, for eksempel Google Chrome
  2. Fortsett på mobiltelefonen, bare skriv inn adressen:
  3. Lukk denne boksen, og fortsett på eget ansvar

×