Ørsta Skisenter opplevingar . Snøscooter med slede for å frakte m.a rørslehemma ut i naturen.
22 500 kr
73 givere
33 dager igjen

En tjeneste fra SpareBank 1

Drivkraft
 
SpareBank 1 Søre Sunnmøre skal dele ut inntil 1 million kroner. Søk frå 15. januar og kvalifiser spleisen til veketrekningane. Søk no!
 
Kvalifisert til veketrekninga?
Laster stemmer...
Over 1 000 kr innsamla
22 500 kr9 % av 250 000 kr

Ørsta Skisenter opplevingar . Snøscooter med slede for å frakte m.a rørslehemma ut i naturen.

Vi ynskjer å gi eit betre tilbod for alle. Vi ynskjer at også dei med rørslehemmingar skal få komme seg ut og ha glede av all den fine naturen. Med ny snøscooter med persontransport-kjelke kan vi gjere at fleire kjem seg ut i naturen.

Vi er med å kjempe om årets DRIVKRAFT-midlar frå SpareBank 1 Søre Sunnmøre. Vi håpar alle støttespelarar der ute som har eit hjarte for det vi driv med kan hjelpe oss å vinne. Ditt bidrag vil vere med på å støtte arbeidet med å skape god aktivitet, positive miljø og fellesskap i lokalmiljøet. Les meir om DRIVKRAFT 

Ørsta skisenter er eit dugnadsbasert skisenter som legg ned omlag 10 000 dugnadstimar, med ein aktiv sesong på ca 4 månadar. Vi har meir enn 150 frivillige som arbeidar dag og til tider natt for at dei besøkande skal få fantastiske opplevingar i naturen. Anlegget ligg midt i sunnmørsalpane og kan friste med langrenn/ turløype, alpinbakkar med ulike vanskelighetsgrader, tre trekk og ei stolheis, samt to kafear.


Stem fram ditt favoritt-tiltak!
SpareBank 1 Søre Sunnmøre delar årleg ut DRIVKRAFT-midlar til lag og organisasjonar, der alle som har eit konkret prosjekt på Søre Sunnmøre kan søke. I år skal det delast ut inntil éin million kroner. I tillegg blir det trekt ut ein vinnar i veka på 10 000 kr i perioden 1-28 februar. Hjelp ditt favoritt-tiltak med å vinne ved å stemme på oss.

Opprettet av
Ørsta Skisenter
Pengene utbetales til

Orgnr. 911 683 725

Del innsamlingen
Facebook
E-post
Lenke
Instagram
Plakat
Bygg inn
Gunnar Magne Knutsen er ansvarlig for innholdet i denne innsamlingen og for at pengene går til angitt formål. Mistanke om brudd på våre vilkår? Rapporter den til oss.
Uuups! Du bruker en utdatert nettleser.

Med nettleseren du nå bruker vil spleis.no ikke kunne brukes skikkelig. Men fortvil ikke! Du har flere muligheter;

  1. Bytt til en annen nettleser, for eksempel Google Chrome
  2. Fortsett på mobiltelefonen, bare skriv inn adressen:
  3. Lukk denne boksen, og fortsett på eget ansvar

×