LukkVi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen. Les mer om personvern på Spleis eller finn lenken igjen i bunnen av siden.
Prosjektbilde for Hjelp oss å hjelpe flere! Alle hjemløse katter fortjener en sjanse til et godt liv!

Hjelp oss å hjelpe flere! Alle hjemløse katter fortjener en sjanse til et godt liv!

Pengene går til rehabilitering av redd, syke og hjemløse katter. Hver en krone går til å drifte jobben vi gjør for å redde flest mulig av de stakkers kattene som er dumpet, født ute eller rett å slett glemt. Tusen takk til alle som støtter <3

Vi er en dyrevernsorganisasjon som jobber for å redde og rehabilitere hjemløse katter i Rogaland.  Vi ønsker og sette fokus på de kattene som trenger lang tid på stole på oss mennesker, på de kattene som levd ute så lenge uten godhet fra mennesker, på de med så mye bagasje at det tar flere år å lære seg å stole på mennekser igjen. Alle fortjenre en sjanse! <3 Men det koster, det koster oss 10 000 kr i året og huse EN katt. 

Med de 10 000 så får den mat, mange gode soveplasser, stell 2 ganger til dagen, ormekur, blir chippet, kastrert og vaksinert.  Blir den syk så får den den pleie og de medisner den trenger, men baksiden er at utgiftene går og da opp. Vi er helt avheginge av donasjoner fra personer som nettopp deg! For å kunne redde så mange som vi gjør, for å gi alle det de fortjener og trenger så blir vi så utrolig glade for alle som støtter oss - TUSEN TAKK FOR DITT BIDRAG <3 

Vi har tilsammen over 60 katter som har vært hos oss i mer enn 6 måneder pga de ikke er tamme nok til å adopteres ut.

Vi har hittil i år tatt inn 27 katter og vi har allerde klart å finne godt hjem til 29 av våre heldige sjeler! Dette takket være støtte fra dere der ute! 

Her kommer historien av 2 av våre langtidsboere: Bilder nederst

I Lucas banker våre hjerter ekstra for de svakeste av de svake. Vi har et fokus på kolonikatter, og vi har en del i våre systemer som har levd i kolonier i generasjoner.  Det å prioritere disse, fører med seg store kostnader for oss. I tillegg er det ikke disse kattene folk oftest ser etter når de skal velge seg nytt kjæledyr. Så ofte blir disse værende i systemene våre over lang tid, som også innebærer kostander. Men det er disse skattene vu brenner for.  Det finnes utallige slike kolonier av katter i Rogaland, og ofte ser en ikke de enorme lidelsene før en går inn i en slik koloni. La oss få presentere 2 av våre skatter. Møt Vida på 10 år. Hun ble fanget inn en kald vinter for 3 år siden. Vida sin koloni holdt seg ved et hus hvor de sporadisk ble matet. Med ukastrerte katter, vokser kolonier. Vida sin koloni vokste også. Helt ut av kontroll! Vi i Lucas ble kontaktet og dro på befaring. Det var et hjerteskjærende syn som møtte oss, og vi innså at her måtte det handles veldig raskt. Det var ikke mat, og alt vann var frosset. Kattene var så desperate at de løp rett inn i fellene så fort det ble lagt inn mat. De som ikke fikk plass i fellene, hev seg over vannskålene som også ble satt ut. Kattene herfra hadde mye sykdom og store skader. Vida sin fysiske tilstand lot seg heldigvis behandle hos veterinær. Hun fikk fosterhjem, og der har hun nå bodd i 3 år. Etter Vida kom, har fosterhjemmet hatt inne over 30 katter som har blitt temmet og afoptert ut. Men ikke Vida. Hennes instinkter gjennom så mange år ute, om å holde mennesker på avstand, er sterke! Likevel fungerer Vida veldig fint i fosterhjemet sammen med flere andre katter, og viser med hele seg at hun er komfortabel.   Møt også Maria. Maria ble fanget inn fra en annen koloni på en byggeplass. Hun var først noen måneder på senteret, hvor hun ikke hadde det noe bra, samme hva som ble forsøkt. Så fikk hun flytte i fosterhjem, men heller ikke her viste hun å bli tryggere. Som en siste sjanse ble hun plassert i samme fosterhjem som Vida. Sakte men sikkert ble Maria mer og mer tillitsfull mot fostermor. Nå er Maria den som kommer trippende imot for å få kos. MASSE kos! Men foreløpig kun mot fostermor. Maria mistenkes å være mor til Murre, som har egen Facebook-side.  Hos Lucas får ALLE en sjanse, så lenge det er dyrevernsmessig forsvarlig. Det gjør at vi har en del katter over veldig lang tid i våre systemer. Derfor har vi nå startet denne spleisen, slik at vi skal kunne fortsette å jobbe, også for disse som er vanskelige å adoptere ut.

Bilder: 

Maria så redd at hun vil bare krype inn i seg selv

Vida så redd og vil bare gjemme seg.

Maria elsker kos etter år med jobbing

To gode venner

Takk til alle som har lest så langt som dette <3 Takk til alle som støtter oss <3 Stor takk til alle fosterhjem! Lyst å bli fosterhjem -send mail til fosterhjem@lucasorganisasjonen.no

Hjelp oss å hjelpe flere! Alle hjemløse katter fortjener en sjanse til et godt liv!

18 750 kroner innsamlet

74 givere
Avsluttet 31.03.2021
LUCAS ORGANISASJONEN  sitt profilbilde
LUCAS ORGANISASJONEN mottar pengene
Avsluttet
Del innsamlingen
Facebook
Twitter
Plakat
Lagre bildet på telefonen din og last bildet opp på Instagram som et vanlig innlegg eller i story.
Skriv ut en plakat og heng den opp i ditt nabolag eller legg den i naboenes postkasse.
Skriv ut QR-koden og vis den frem til potensielle givere slik at det blir enklere for dem å gi.
LUCAS ORGANISASJONEN er ansvarlig for innholdet i denne innsamlingen og for at pengene går til angitt formål. Mistanke om brudd på våre vilkår? Rapporter den til oss.

Se hva andre spleiser på 🙌

Tenker du på å lage en spleis til noe du brenner for? Vi har samlet et knippe inspirerende spleiser!
Se flere spleiser vi heier på

Uuups! Du bruker en utdatert nettleser.

Med nettleseren du nå bruker vil spleis.no ikke kunne brukes skikkelig. Men fortvil ikke! Du har flere muligheter;

  1. Bytt til en annen nettleser, for eksempel Google Chrome
  2. Fortsett på mobiltelefonen, bare skriv inn adressen:
  3. Lukk denne boksen, og fortsett på eget ansvar

×