LukkVi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen. Les mer om personvern på Spleis eller finn lenken igjen i bunnen av siden.
Prosjektbilde for Påskegave til Kirkens Bymisjon

Påskegave til Kirkens Bymisjon

Pengene skal brukes til å få laget veggbildet «Lonely Jesus» på Kirkens bymisjon sin kafé i Kopervik. Kommer det inn mer penger går de til Kirkens bymisjons arbeid for å tilby mennesker gode fellesskap i trygge og varme omgivelser.

Vi ønsker å gi Kirkens Bymisjon muligheten til å få laget veggbildet «Lonely Jesus» på deres kafé i Kopervik – som et symbol på tiden vi lever i nå, og et bilde på hvor viktig fellesskap er. Midler ut over dette, vil gå til Kirkens Bymisjon i Rogaland sitt  arbeid for å tilby mennesker gode fellesskap i trygge og varme omgivelser. Gjennom gatenære møtesteder og kafeer tilbyr Kirkens Bymisjon mat, hvile, kontakt, veiledning, sosialt samvær og fellesskap.

Artwork by Leif er kunstneren som vil lage bildet «Lonely Jesus» etter idé fra Bymisjonsdiakon Lars Breivik Hellerdal. Veggmaleriet vil lages på en stor utendørs vegg på terrassen i tilknytning til Kirkens Bymisjon sin kafé i Kopervik. Gjennom bildet vil Kirkens  Bymisjon vise det naturstridige i å leve med de nødvendige corona-restriksjonene vi nå er pålagt. Vi er skapt til fellesskap. Men denne påsken kan vi ikke være sammen – verken i kirken eller i privat sammenheng. Det er et bilde fylt av ensomhet, men også håpet  om at vi en gang igjen kan samles rundt bordet til fest og fellesskap i sorg og glede. Senere vil bildet minne oss på det som var, og hjelpe oss å sette pris på de mulighetene vi har til å være sammen i fellesskap. På terrassen i Kopervik, vil bildet bli bakgrunn  for mange møter mellom mennesker – både som kafégjester og ved arrangementer.

Påskegave til Kirkens Bymisjon

2 750 kroner innsamlet

15 givere
Avsluttet 15.04.2021
9% av 30 000 kr
KOPERVIK SOKN mottar pengene
Kirkens Bymisjon Kopervik
Verifisert
Cilje Solvig står bak spleisen
Avsluttet
Del innsamlingen
Facebook
Twitter
Plakat
Lagre bildet på telefonen din og last bildet opp på Instagram som et vanlig innlegg eller i story.
Skriv ut en plakat og heng den opp i ditt nabolag eller legg den i naboenes postkasse.
Skriv ut QR-koden og vis den frem til potensielle givere slik at det blir enklere for dem å gi.
Cilje Solvig er ansvarlig for innholdet i denne innsamlingen og for at pengene går til angitt formål. Mistanke om brudd på våre vilkår? Rapporter den til oss.

Se hva andre spleiser på 🙌

Tenker du på å lage en spleis til noe du brenner for? Vi har samlet et knippe inspirerende spleiser!
Se flere spleiser vi heier på

Uuups! Du bruker en utdatert nettleser.

Med nettleseren du nå bruker vil spleis.no ikke kunne brukes skikkelig. Men fortvil ikke! Du har flere muligheter;

  1. Bytt til en annen nettleser, for eksempel Google Chrome
  2. Fortsett på mobiltelefonen, bare skriv inn adressen:
  3. Lukk denne boksen, og fortsett på eget ansvar

×