LukkVi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen. Les mer om personvern på Spleis eller finn lenken igjen i bunnen av siden.
Prosjektbilde for Redde livet til Willy Koch

Redde livet til Willy Koch

Pengene skal gå til sykehusregninger, behandling og medisin mens han er på sykehuset

Jeg ( Fredrich Koch ) og Elisabeth Koch lager denne spleisen for å kunne redde livet til Willy Koch. Som mange vet ligger han nå på ett sykehus i Thailand, og har ligget der ca 1 uke. Han har kone og sønn Johnny på 5 år der nede.  Min søster dro ned ikke mange dagene etter hun fikk denne beskjeden. Pappa har ikke helseforsikring eller reiseforsikring, som kan dekke noe av dette. Årsaken til det er for han har sliti med gjeld i mange år nå, og flyttet derfor ned til Thailand for å kunne bli gjeldsfri fortest mulig. Han ble gjeldsfri i Mai måned, og skulle ordne seg forsikring, men så skjedde dette. Og ha reiseforsikring som dekker hele året eller helseforsikring er veldig dyrt der. Han ligger på ett offentligsykehus akkurat nå. Og kvaliteten der er svært så lav. Han har fått bare det mest nødvendige for å holde han i live, og det er vel det dem kan tilby der. Engelsken til de på sykehuset er veldig dårlig, så vi har fått veldig forskjellig beskjeder av dem der nede.  Det vi vet er at hjertet hans har blitt enda dårligere enn det det var, og at nyrene og leveren er veldig dårlige. Verdiene er så dårlige at han fler dager har svevd mellom liv og død der nede. Nesten ikke vært bevisst i det hele tatt, og vi har fått beskjed fler ganger at dette kan være slutten. Men så nå etter 1 uke, så er han plutselig litt bevisst , men med øynene igjen og klarer ikke å snakke, men forstår hva vi sier. Så nå er han stabil nok til at vi kan overflytte han til ett litt bedre sykehus for å kunne avdekke årsakene til alle disse feilene med han. Men det kan bli veldig dyrt, og vi har brukt alle midler vi har nå, til å dekke regningene som har vært hittil. Så derfor prøver å lage en spleis for Willy, siden penger er det eneste som kan redde livet hans nå. Vi vil være hjertelig takknemmelig for hver eneste krone som kommer inn, for her vil faktisk hver eneste krone bety noe <3

Pengene vil gå inn på kontoen til søsteren min som er der nede. For mange av stedene må betales på forskudd og/eller underveis. Alt av penger som blir donert vil bli dokumentert for, og skulle det gå så ille, at han dør der nede, så vil hans kone og sønn Johnny få resterende av pengene så de kan få en fremtid.

Mvh Fredrich Koch og Elisabeth Koch

Redde livet til Willy Koch

33 850 kroner innsamlet

76 givere
Avsluttet 16.07.2023
13% av 250 000 kr
Verifisert
Elisabeth Koch mottar pengene
Fredrich Koch sitt profilbilde
Verifisert
Fredrich Koch
står bak spleisen
Avsluttet
Del innsamlingen
Facebook
Twitter
Plakat
Lagre bildet på telefonen din og last bildet opp på Instagram som et vanlig innlegg eller i story.
Skriv ut en plakat og heng den opp i ditt nabolag eller legg den i naboenes postkasse.
Skriv ut QR-koden og vis den frem til potensielle givere slik at det blir enklere for dem å gi.
Fredrich Koch er ansvarlig for innholdet i denne innsamlingen og for at pengene går til angitt formål. Mistanke om brudd på våre vilkår? Rapporter den til oss.

Se hva andre spleiser på 🙌

Tenker du på å lage en spleis til noe du brenner for? Vi har samlet et knippe inspirerende spleiser!
Se flere spleiser vi heier på

Uuups! Du bruker en utdatert nettleser.

Med nettleseren du nå bruker vil spleis.no ikke kunne brukes skikkelig. Men fortvil ikke! Du har flere muligheter;

  1. Bytt til en annen nettleser, for eksempel Google Chrome
  2. Fortsett på mobiltelefonen, bare skriv inn adressen:
  3. Lukk denne boksen, og fortsett på eget ansvar

×