LukkVi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen. Les mer om personvern på Spleis eller finn lenken igjen i bunnen av siden.
Prosjektbilde for Begeistringens hus

Begeistringens hus

Pengene vil brukes til å ferdigstille Begeistringens hus på Breivoll Gård som et kraftsenter for frivillighet, fellesskap og lokalt engasjement!

I 2010 vant drømmen om Breivoll Gård som en fellesskapsarena for folket drømmevalget i Ås kommune. Breivolls Venner ble etablert for å realisere drømmen og foreningen har siden 2011 jobbet for at Breivoll Gård skulle bli en fellesskapsarena for befolkningen. I 2018 gikk drømmen i oppfyllelse. Nå er det DNT Oslo og omegn som drifter gården, men Breivolls Venner bygger opp Begeistringens hus på stedet. 

Se film om prosjektet her: https://youtu.be/qLjc3A1iDTg

Det "gule huset" rehabiliteres og skal bli et kraftsenter for frivillighet, fellesskap og lokalt engasjement.  Fasaden endres, inngangspartiet flyttes til fremsiden, terrasse mot sjøen bygges, alt det innvendige rives ned for å bygges opp igjen. Det meste av arbeidet utføres av elever ved håndverkerlinjene ved Vestby vgs.  Helt i tråd med husets sjel. Vi ønsker at huset skal bli et samlingssted for lag, foreninger og lokale krefter som ønsker å skape gode ting i lokalsamfunnet. Breivolls Venner investerer midlene vi har opparbeidet oss siden oppstarten av foreningen for å sette huset i stand. Dette inkluderer medlemsavgifter, inntekter fra Breivollmarsjer, St.Hansaftner og gårdskafe drift  -tilsammen nær 1 million kroner. I tillegg har fylkeskommunen gitt et tilskudd på 500 000. Det er likevel ikke nok for å komme i mål. Økte materiellutgifter, samt ufordringer i grunnforholdene har ført til økte kostnader. For å komme i mål er vi avhengig av at flere er med å bidrar inn.

Hjelp oss å få satt Begeistringens hus i stand!   Sammen gjør vi det mulig❤️

Begeistringens hus

13 700 kroner innsamlet

29 givere
Avsluttet 31.12.2021
6% av 200 000 kr
BREIVOLLS VENNER mottar pengene
Avsluttet
Del innsamlingen
Facebook
Twitter
Plakat
BREIVOLLS VENNER er ansvarlig for innholdet i denne innsamlingen og for at pengene går til angitt formål. Mistanke om brudd på våre vilkår? Rapporter den til oss.

Se hva andre spleiser på 🙌

Tenker du på å lage en spleis til noe du brenner for? Vi har samlet et knippe inspirerende spleiser!
Se flere spleiser vi heier på

Uuups! Du bruker en utdatert nettleser.

Med nettleseren du nå bruker vil spleis.no ikke kunne brukes skikkelig. Men fortvil ikke! Du har flere muligheter;

  1. Bytt til en annen nettleser, for eksempel Google Chrome
  2. Fortsett på mobiltelefonen, bare skriv inn adressen:
  3. Lukk denne boksen, og fortsett på eget ansvar

×