00 Nation x Elkjøp x Barnekreftforeningen
164 908 kr
337 givere
Avsluttet
Denne knappen scroller ned til dele-knappene, hvorav den første heter «Del på Facebook».

En tjeneste fra Logo SpareBank 1

Barnekreftforeningen
På streamen vil det trekkes premier. Vil du være med i konkurransen?
109% av målet oppnådd
164 908 kr109 % av 150 000 kr

00 Nation x Elkjøp x Barnekreftforeningen

Alle pengene som samles inn går til Barnekreftforeningens arbeid for barn og unge som rammes av kreft, og til videre forskning på barnekreft - slik at alle de som rammes skal få den behandlingen og støtten de fortjener. Fordi barn må behandles som barn.

Annen hver dag får et barn i Norge kreft. Heldigvis overlever fire av fem barn, men barnekreft er fortsatt den hyppigste dødsårsaken blant barn i alderen 1-14 år i Norge. Barnekreft er ikke det samme som voksenkreft. Barn får andre typer kreft, som utvikler seg annerledes enn voksenkreft, og trenger egen behandling, oppfølging og støtte – tilpasset barn.

De fleste barn som får kreft, har en intens behandling foran seg, med lange sykehusopphold og hyppige innleggelser. Behandlingen kan ta fra et halvt år til flere år. Barna blir tatt ut av sine kjente omgivelser, og flere isoleres fra venner og familie. For familiene som rammes snus livet opp ned på få sekunder. Foreldre og søsken må forholde seg til en helt ny hverdag fylt av uvisshet, frykt, hjelpeløshet og sorg.

Rundt 70% av de som overlever barnekreft, lider av synlige og usynlige plager. Å finne den beste behandlingen for hvert enkelt barn, er et stort og møysommelig arbeid. Barnekreftforeningen er en aktiv pådriver for norsk barnekreftforskning.

Barnekreftforeningens mål er at ingen barn skal dø av kreft, og at de barna og ungdommene som rammes skal få best mulig livskvalitet etter gjennomgått kreftbehandling. Det trengs bedre og flere hjelpetiltak, og mer midler til videre forskning.

Nettopp dette ønsker 00 Nation og Elkjøp å bidra til denne helgen!

Med en 12-timers lang stream fra 00 Nations helt nye lokaler i Oslo, skal kjente fjes som Endretta, Aslak Maurstad og andre 00 Nation-talenter by på gaming og underholdning rett ut av din skjerm. Dette kombinert med bevisstgjøring av -og innsamling for barnekreftsaken.

Det blir spilling på toppnivå, dueller det smeller av, fantastiske premier, spennende overraskelser og generelt god underholdning fra ende til annen! Dette vil du ikke gå glipp av, så "tune in" klokken 12:00, lørdag 25. september twitch.tv/elkjop_no

Gi din støtte her i spleisen og bli med i kampen mot barnekreft!

Så ses vi til felles fest på: twitch.tv/elkjop_no

-----------------------------------------------------------------

Belønningene under er eksempler på Barnekreftforeningens formålsarbeid. Midlene som kommer inn er frie midler, og vil bli brukt der behovet er størst. 

Opprettet av
00 Nation x Elkjøp x Barnekreftforeningen
Pengene utbetales til

Orgnr. 985 550 999

Del innsamlingen
Facebook
E-post
Lenke
Instagram
Plakat
QR-kode
Bygg inn
Camilla Hobøl Korsæth er ansvarlig for innholdet i denne innsamlingen og for at pengene går til angitt formål. Mistanke om brudd på våre vilkår? Rapporter den til oss.

Se hva andre spleiser på 🙌

Tenker du på å lage en spleis til noe du brenner for? Vi har samlet et knippe inspirerende spleiser under!

Se spleiser vi digger
Se flere spleiser vi digger

Uuups! Du bruker en utdatert nettleser.

Med nettleseren du nå bruker vil spleis.no ikke kunne brukes skikkelig. Men fortvil ikke! Du har flere muligheter;

  1. Bytt til en annen nettleser, for eksempel Google Chrome
  2. Fortsett på mobiltelefonen, bare skriv inn adressen:
  3. Lukk denne boksen, og fortsett på eget ansvar

×