Sirkus Sol- klovnetrupp for barn i unntakssituasjoner
12 050 kr
41 givere
Avsluttet
12 050 kr120 % av 10 000 kr

Sirkus Sol- klovnetrupp for barn i unntakssituasjoner

 

Sirkus Sol er en klovnetrupp som møter barn i unntakssituasjoner for å spre smil, skape glede, håp og drømmer ved hjelp av scenekunst. 

Gruppen ble dannet i august 2016. Da dro Åsa, Line (begge jobber til daglig i Sykehusklovnene) og Cedric (klovn,sjonglør,tryllekunstner og akrobat)  til Hellas for å møte barn i seks flyktningleirer i regi av Sykehusklovnene. 

Målet til klovnetruppen er å styrke barnets selvfølelse, spre latter og styrke livsgleden. De ønsker å inspirere barna til å bruke fantasien sin til leker og samspill med hverandre og på egenhånd. De gir barna drømmer og håp selv i en håpløs hverdag slik at de kan få lov til å bare være barn for en stund.

Jeg har vært i kontakt med vidunderlige Line, hvor hun forteller meg at de har et håp om flere turer på nyåret. Blant annet til Sør Afrika i samarbeid med "Clowns without borders". De ønsker også å dra på turne rundt på de ulike asylmottakene i Norge og også ta turen tilbake til Hellas, om ikke situasjonen endrer seg drastisk. Midlene er avgjørende for om de får til dette. 

Pengene fra denne innsamlingsaksjonen går fullt og helt til reiseutgifter, kost og losji til disse turene. 

Jeg bøyer meg i støvet for den fine jobben de gjør, og det rører meg at de gjør dette på frivillig basis. Med andre ord, de trenger vår støtte for å kunne påvirke enda flere barn og gi de de gode opplevelsene som de sårt trenger og fortjener. 

Alle summer mottas med stor takknemlighet. Her hjelper hver eneste krone! For de av dere som slår på stortromma å bidrar med minimum 1000 kroner får dere en personlig takk i form av videohilsen fra klovnene. Hvor fantastisk er ikke det? 

Disse barna kunne vært våre barn og de er alle en del av vår felles fremtid! 

  Gi et valgfritt beløp

 1. Valgfritt beløp

  «Gi det du vil»

  For deg som har lyst til å støtte oss uten å få noe tilbake

 2. Velg en belønning

 3. 1 000 kr

  «Som ekstra takk får du en videohilsen fra klovnene »

  1 har valgt denne

Opprettet av
Trine GrimstvedtVerifisert
Identifisert med BankID
Pengene utbetales til Trine GrimstvedtKontonummer er verifisert med BankID
Del innsamlingen
Trine Grimstvedt er ansvarlig for innholdet i denne innsamlingen og for at pengene går til angitt formål. Mistanke om brudd på våre vilkår? Rapporter den til oss.
Nettleseren din trenger en oppdatering

Det er ikke sikkert Spleis fungerer eller vises riktig. Oppdater nettleseren

×