LukkVi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen. Les mer om personvern på Spleis eller finn lenken igjen i bunnen av siden.
Prosjektbilde for Vil du hjelpe oss å oppfylle en drøm?
Spleis har støttet innsamlingen med 2 000 kr

Vil du hjelpe oss å oppfylle en drøm?

Alle pengene som samles inn går til å oppgradere utemiljøet ved Lundstein skole.

Vi i Lundstein FAU ønsker at Lundstein Skole skal være et midtpunkt i bygda hvor barna trives både på skolen og i fritiden. 

Vi trenger din hjelp til å oppfylle denne drømmen!

Et variert utemiljø gir ikke bare muligheter til lek og moro, men styrker samholdet i grenda gjennom å bli en naturlig møteplass og samlingspunkt for alle. Ved at akkurat du hjelper oss å gjennomføre dette, så kan vi gi noe tilbake til barna som har måtte tåle 2 år med pandemi, kohorter og avstengte uteområder. Alle bidrag teller!

Det er veldig viktig å jobbe for et godt skolemiljø generelt. Barna lever i et skolesamfunn og er en del av et sosialt felleskap. Foreldrerådets (FAU) er blant de lovbestemte utvalgene som skal bidra til et godt skolemiljø for alle. Hovedoppgaven vår er å sette samarbeid mellom hjem og skole i system og gi foreldregruppen reel innflytelse på skolehverdagen.

Vi har i mange år reflektert mye over hvordan vi skal kunne utnytte det fantastiske uteområdet som Lundstein skole faktisk har. Derfor er det nå satt sammen to konkrete prosjekt vi skal klare å gjennomføre for barna på skolen. Ikke minst kommer dette til å ha meget positive innvirkninger for lokalsamfunnet i hele bygda/kretsen.

Vi har som mål å få satt opp en fotballbinge, dette er noe barna på skolen har ønsket seg i mange mange år uten at vi har greid å komme noe vei med det. 

Men en fotballbinge er ikke like attraktivt for alle, er det noe vi er svært opptatt av så er det at ALLE skal få noe nytt og glede seg over. Derfor skal vi også sette opp en ny klatrepyramide.

Pandemien vi alle dessverre har måtte leve med lenge nå, har synliggjort hvor utrolig viktig uteområdet og det sosiale betyr for barna. For en trygg hverdag som skaper god læring. 

Det er helt avgjørende at uteområdet inneholder aktivitet-og læringsfremmende elementer som er tilpasset både alder og mestring.

Men disse to prosjektene har sin pris, vi i FAU har nå startet på alvor for å realisere dette for barna. Vi har lagt mange planer på hvordan vi skal kunne samle inn nok midler for å realisere dette. Men vi trenger så mye støtte som vi kan få.

I tillegg til en enorm egeninnsats vi skal ha, så er vi helt avhengig å ha med oss bidragsytere for å få til dette. Jeg håper så inderlig at dere vil være med å bidra med noe til oss, sånn at vi får til dette for barna. 

Ingen støtte er for liten, ingen støtte er for stor. :)

Når unger ikke har noen stimulering de kan samle seg rundt, vil de konsternerer seg om hverandre. Har ikke alle barna det de trenger i utemiljøet sitt, blir de opptatt av at naboen har feil sko, feil bukse, feil kjønn og lignende. 

Vi mener helt oppriktig at under slike forutsetninger oppstår det konflikter som barna tar med seg inn i klasserommet og videre forstyrrer læringsprosessen.

På skoler der de har et bra utemiljø for barna er mobbing kraftig redusert. 

Med et allsidig utemiljø kan ALLE barn finne den arenaen de trives på og behersker.

Så hva tenker du? Kunne du tenkt deg og hjelpe oss?

Det hadde betydd utrolig mye for alle barna ved Lundstein skole og for hele bygda.

Vil du hjelpe oss å oppfylle en drøm?

7 750 kroner innsamlet

25 givere
Avsluttet 12.04.2022
3% av 250 000 kr
Givere (5 750 kr)Spleis har støttet innsamlingen med 2 000 kr
FAU LUNDSTEIN SKOLE mottar pengene
FAU Lundstein skole sitt profilbilde
FAU Lundstein skole
Verifisert
Dag Erland Fosnes står bak spleisen
Avsluttet
Del innsamlingen
Facebook
Twitter
Plakat
Lagre bildet på telefonen din og last bildet opp på Instagram som et vanlig innlegg eller i story.
Skriv ut en plakat og heng den opp i ditt nabolag eller legg den i naboenes postkasse.
Skriv ut QR-koden og vis den frem til potensielle givere slik at det blir enklere for dem å gi.
Dag Erland Fosnes er ansvarlig for innholdet i denne innsamlingen og for at pengene går til angitt formål. Mistanke om brudd på våre vilkår? Rapporter den til oss.

Se hva andre spleiser på 🙌

Tenker du på å lage en spleis til noe du brenner for? Vi har samlet et knippe inspirerende spleiser!
Se flere spleiser vi heier på

Uuups! Du bruker en utdatert nettleser.

Med nettleseren du nå bruker vil spleis.no ikke kunne brukes skikkelig. Men fortvil ikke! Du har flere muligheter;

  1. Bytt til en annen nettleser, for eksempel Google Chrome
  2. Fortsett på mobiltelefonen, bare skriv inn adressen:
  3. Lukk denne boksen, og fortsett på eget ansvar

×