LukkVi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen. Les mer om personvern på Spleis eller finn lenken igjen i bunnen av siden.
Prosjektbilde for BUA Hjellestad trenger din støtte i 2022!

BUA Hjellestad trenger din støtte i 2022!

Alt går direkte til utgifter i BUA Hjellestad - 100% frivillig drevet, ingen ansatte. Støtten kommer alle til gode gjennom helt gratis utlån av sports- og fritidsutstyr!

I disse dager er det ett år siden Grendalaget besluttet å starte opp BUA Hjellestad - det gikk på rekordfart takket være topp innsats fra et herlig team med flinke frivillige, gode givere og velvilje fra Gneist. I tillegg har et par gode sponsorer hjulpet oss dit vi er i dag. Vi har hatt åpent to timer hver eneste uke siden februar i 2021, og har hatt utstyr på utlån gjennom hele året - til glede for låntakere i alle nær sagt alle aldre. Oppslutningen har vært stor og det setter vi veldig pris på! 

Som 100% basert på frivillighet trenger vi hjelp med å drifte også i 2022. BUA Hjellestad ønsker å være egenfinansiert i størst mulig grad og ikke belaste Grendalagets økonomi. Oppstartstøtten var viktig for å komme i gang og få inn litt utstyr - nå prøver vi oss derfor igjen med en "spleis" som i fjor ved oppstart. Alle bidrag blir tatt i mot med stor takknemlighet! Vi må dekke inn systemavgift til BUA og materiell og utstyr som trengs for å komplettere det vi har fått donert. 

Konseptet bak BUA (se mer på www.bua.io) handler om å være bærekraftig i det vi gjør - derfor gjenbruker vi så mye utstyr som mulig, og i tillegg for eksempel materialer og hyller. Et stort antall ski, skøyter og annet utstyr står nå klart for vintersesongen - men vi trenger enda mer godt utstyr som kan nyttes! Vil du være frivillig er du også hjertelig velkommen! Tusen takk for din støtte!

BUA Hjellestad trenger din støtte i 2022!

3 450 kroner innsamlet

15 givere
Avsluttet 30.01.2022
11% av 30 000 kr
BUA Hjellestad sitt profilbilde
BUA Hjellestad
Ikke-verifisert
André I. Hjellestad står bak spleisen
Avsluttet
Del innsamlingen
Facebook
Twitter
Plakat
Lagre bildet på telefonen din og last bildet opp på Instagram som et vanlig innlegg eller i story.
Skriv ut en plakat og heng den opp i ditt nabolag eller legg den i naboenes postkasse.
Skriv ut QR-koden og vis den frem til potensielle givere slik at det blir enklere for dem å gi.
André I. Hjellestad er ansvarlig for innholdet i denne innsamlingen og for at pengene går til angitt formål. Mistanke om brudd på våre vilkår? Rapporter den til oss.

Se hva andre spleiser på 🙌

Tenker du på å lage en spleis til noe du brenner for? Vi har samlet et knippe inspirerende spleiser!
Se flere spleiser vi heier på

Uuups! Du bruker en utdatert nettleser.

Med nettleseren du nå bruker vil spleis.no ikke kunne brukes skikkelig. Men fortvil ikke! Du har flere muligheter;

  1. Bytt til en annen nettleser, for eksempel Google Chrome
  2. Fortsett på mobiltelefonen, bare skriv inn adressen:
  3. Lukk denne boksen, og fortsett på eget ansvar

×