Løpe 100 km, gjennom 4 land på en dag!
13 855 kr
54 givere
23 dager igjen
Denne knappen scroller ned til dele-knappene, hvorav den første heter «Del på Facebook».

En tjeneste fra Logo SpareBank 1

92% av målet oppnådd
13 855 kr92 % av 15 000 kr

Løpe 100 km, gjennom 4 land på en dag!

Alle pengene som samles inn går til Sykehusklovnene.

Jeg skal løpe 100 km, gjennom fire land på en dag - 8 mnd etter at jeg ble påkjørt av en bil. 

I starten av november i fjor (2021) ble jeg påkjørt av en bil da jeg syklet på vei til forelesning. Jeg fløy 4 m før jeg landet med ansiktet først rett i asfalten og i løpet av ett sekund ble livet plutselig snudd opp ned.

Veien tilbake til en normal hverdag har vært lang, men samtidig veldig lærerik. Det har vært en tålmodighetsprøve å vente på at sår og brudd skal gro. Jeg har alltid sett på det å sette seg store mål som en av de viktigste faktorene for å holde motivasjonen oppe gjennom tunge opptreningsfaser.

Mitt store mål ble allerede satt på sykehuset: å løpe 100 km, gjennom 4 land på en dag. Løpet skal starte i Tyskland, gå gjennom Østerrike og Liechtenstein og til slutt ende i Sveits. Drømmen om dette løpet hadde jeg allerede før ulykken, men etter ulykken har det blitt enda mer viktig for meg å gjennomføre det. 

Det har vært, og er fremdeles en prosess å finne ut hvordan min «nye» kropp fungerer, men jeg har nå fått på meg løpeskoene igjen. Dette er jeg ekstremt takknemlig for! Løping er virkelig den beste medisinen for meg. Den store løpedrømmen er planlagt å gjennomføres i slutten av juni (2022). Jeg har fått god oppfølging og hjelp til at kroppen skal klare å gjennomføre dette løpet på best mulig måte.

Jeg er så takknemlig for all oppmuntringen og støtten jeg har fått i denne prosessen, og nå vil jeg gjerne gi noe tilbake. Derfor har jeg valgt å dedikere løpet mitt til inntekt for Sykehusklovnene. Jeg vet hvor mye bare et lite smil og litt latter kan gjøre dagen litt lysere når man ellers har det litt tungt.  Sykehusklovnene gjør en fantastisk jobb med å trylle bort smerte for en liten stund for barn og unge. Jeg håper at dette er noe du også vil støtte. Alle summer hjelper, både store og små!

Tusen takk på forhånd!

Hilsen en veldig takknemlig Sofie 😊

Opprettet av
Identifisert med BankID
Pengene utbetales til

Orgnr. 992 209 054

Del innsamlingen
Facebook
E-post
Lenke
Instagram
Plakat
QR-kode
Bygg inn
Sofie Skancke Krauss er ansvarlig for innholdet i denne innsamlingen og for at pengene går til angitt formål. Mistanke om brudd på våre vilkår? Rapporter den til oss.

Se hva andre spleiser på 🙌

Tenker du på å lage en spleis til noe du brenner for? Vi har samlet et knippe inspirerende spleiser under!

Se spleiser vi heier på
Se flere spleiser vi heier på

Uuups! Du bruker en utdatert nettleser.

Med nettleseren du nå bruker vil spleis.no ikke kunne brukes skikkelig. Men fortvil ikke! Du har flere muligheter;

  1. Bytt til en annen nettleser, for eksempel Google Chrome
  2. Fortsett på mobiltelefonen, bare skriv inn adressen:
  3. Lukk denne boksen, og fortsett på eget ansvar

×